Zeba: Ova utakmica ima posebnu važnost

Novi ispit za lidera

Zeba: Ova utakmica ima posebnu važnost

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika u pretposljednjem kolu Prve lige Federacije BiH gostuju ekipi Orašja.

Zajko Zeba, kapiten Vukova, u prethodnom kolu je svojim pogotkom riješio derbi protiv GOŠK-a iz Gabele.

"Bitno je da je ekipa pobijedila, a ko će biti strijelac je u konačnici najmanje bitno. Drago mi je da su momci u duelu sa jednom od najjačih ekipa pokazali karakter i stigli do pobjede. Gosti su se pokazali kao ozbiljan tim, koji sa pravom konkuriše za najviši plasman. Ta utakmica je iza nas i mi smo u potpunosti koncentrisani na naredni duel sa ekipom Orašja".

Zeba smatra da je duel na sjeveru BiH od izuzetne važnosti za njega i njegove saigrače.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Svaka naredna utakmica je najbitnija u tom trenutku. Ova ima posebnu važnost za nas, jer se radi o posljednjem gostovanju u sezoni sa kojeg želimo donijeti što bolji rezultat. Nadam se da ćemo biti na nivou od prvog do posljednjeg trenutka na utakmici i uspjeti ostvariti svoj cilj", rekao je Zeba u najavi duela u Orašju.

Promo

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi