12

Komentari (12)

rodjak
pa nije ni igro nesto zadnjih godina i dok je bi profesionalni igrac, kako misli sad da moze.Doduse u ovoj ligi i moze igrati protiv nekih ekipa,ali da on odvede Olimpic prema PL je u najmanju ruku receno preambiciozno,ali hajde da vidimo i to :)
ibrahim51
Volimo Olimpik, ali, ali, Vise volimo da Velez ude u Premijer ligu.Mostar place za Velezom.Mostar = Velez - Rodeni.Svi drugi klubovi za Mostar su surogati.Zato svi od srca zelimo da Velez ude u Premijer ligu i da bude onaj stari Velez kada je Yugom harao.
Raikkonen
Bravo Ibro slažem se sa tobom 100%.
19211921
grb u olimpika kao da je paint-om napravljen...
rutomuf
Ovaj bi čmara za marku dao
velez mo
JOS SAMO DOVEDITE DULETA SAVICA, STRASAN NAPADAC.
velez mo
IMA I HATUNIC IZ SLOBODE,NJEGA SAM ZABORAVIO
velez mo
NISAM ZNAO,MOZE AKO IMA PROSJEK GODINA
starmac
Bolje bi ti bilo da se nisi vraco.Ispracen kako treba a ovako nemogu vjerovat da mislis da ce Olimpik u Premier ligu ili ti je stalo da jos koju marku stavis u dzep pa ga suces upravi i Selimovicu.Samo vi sanjajte a mi cemo vas probudit na ljeto.MOSTAR u srcu VELEZ do groba.
velez mo
DOBRA POJACANJA 3 IGRACA STO GODINA.HAJMO RODENI NA KRAJU PLUS 15,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
casimiro
E mojj Zeba!Zeljo te je dostojanstveno ispratio!A olimpic ce kurac pored Veleza u pl.Naprijed Velez...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.