Najznačajniji igrač PL od 2002. do danas?

Zeba u finalu, ko će mu na megdan? Wagner ili Ahmetović?

11

Komentari (11)

user1588171075
Realist
Nemanja Bilbija ikona lige
zmijuga.loma
Najveci paksu lige
GigantMostarski
Jako dobar igrac, klasa za ligu al da je ikona, jos ne
GigantMostarski
Ovo je vise glasanje navijacki postalo jer da se realno glasa Ahmetovic ne bi bio blizu Wagneru kao sto nije ni blizu dobar igrac kao ovaj legendarni brazilac koji je najbolji igrac u povjesti premijer lige :)
NKZ1922
Isto tako da je posteno, mesetar Zeba ne bi dogurao ni u cetvrtinu finala, al nejse
manijaci_____
EdwinPol
Glasanje je navijacko od pocetka. Zeba i Bekric u polufinalu, ako to nije navijacko glasanje, ne znam sta je. Mozda da Amar Osim bude u finalu, jedino je to ofirnije.
TNT
sport1
Iskreno Beslija 3 puta vise napravio od Skore, jel' bolji igrac od Skore? Nije, jel imao radni karakter bolji od Skore, jeste. Znaci nerealno je da Skoro prodje..
Dino69
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.