Zec želi prvijenac u novom klubu

Bh. internacionalac jasan

Zec želi prvijenac u novom klubu

Samir Mlaćo

Bh. internacionalac Ermin Zec (29) još uvijek čeka svoj prvi pogodak u novom klubu.

Zec je u dresu Gaziantepa upisao nastupe protiv Adanaspora i Istanbulspora, ali vjeruje da će ga konačno krenuti i sa pogocima.

Gaziantep nije najbolje krenuo u novu sezonu, pa je došlo i do promjene na trenerskoj klupi. Ovaj Bugojanac vjeruje da će trenerska promjena dobro doći njegovom timu.

"Došao je novi trener i želimo da budemo uspješni. Želim da postignem svoj prvi pogodak u novom klubu", kazao je Zec za gaziantep27.net.

Zec je u Gaziantep stigao iz Karabukspora, a prije toga je nastupao i za Gabalu, Balikesirspor, Rijeku, Genclerbirligi, Šibenik, Iskru.

Za reprezentaciju BiH je upisao deset zvaničnih nastupa i postigao jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti