Zeca: Zadovoljni napuštamo Bosnu
Foto: SportSport

Grčki reprezentativac nakon remija u Zenici

Zeca: Zadovoljni napuštamo Bosnu

Nakon remija reprezentacija Bosne i Hercegovine i Grčke rezultatom 0:0, za novinare je govorio i Zeca, fudbaler koji nastupa za reprezentaciju Grčke, iako je rodom iz Portugala.

"Sve je prošlo veoma dobro, iako sam prije susreta bio jako nervozan. To je razumljivo s obzirom da sam želio ekipu, ali i čitavu Grčku učiniti ponosnom. Mislim da smo uspjeli, ne samo ja, nego svi mi kao tim", izjavio je Zeca nakon utakmice.

"Zadovoljni napuštamo Bosnu, iako bih bio još zadovoljniji da smo došli do pobjede. Lijepo je čuti pohvale od trenera. Mislim da sam dobro odradio svoj posao", nastavio je grčki reprezentativac, te na kraju dodao:

"Osjećam kao da smo porodica. Od samog početka sam shvatio da svi treba da pomažemo jedan drugome, da smo velika porodica. Želimo ovako nastaviti kako bi se plasirali."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi