Partizan ne može bez drame, ali nova 'trica' je tu

Trijumf crno-bijelih

Partizan ne može bez drame, ali nova 'trica' je tu

Midhat Šljivak

FK Partizan je upisao nova tri boda. U 8. kolu Super lige crno-bijeli su slavili na gostovanju u Pančevu kod Železničara. Bilo je 2:1.

Partizan nastavlja sjajan niz pobjeda. Do šestog trijumfa u nizu stigli su u Pančevu protiv Železničara. Ponovo je to bilo uz dosta muke, ali bodovi se pišu.

Dobro su gosti iz Beograda ušli u meč. Bili su bolji rival, a u 27. minuti dolaze do vodstsva. Saldanha koristi neopreznost domaće odbrane i postiže gol za vodstvo gostiju od 1:0.

Radost gostiju trajala je četiri minute. Saldanha je skrivio penal, a Đorđević precizno pogađa za 1:1.

Ovaj rezultat se na semaforu zadržao čak 82. minute kada beogradski velikan ipak stiže do pobjede i nova tri boda.

Bila je to zaista sjajna akcija Partizana. Nikolić je spustio loptu do Ghayasa Zahida, a norveški internacionalac postiže pogodak za 2:1.

To je na kraju bio i konačan rezultat ovog susreta. Partizan je upisao tri boda i izjednačio se na vrhu tabele s ekipom TSC-a. Obje ekipe imaju po 19 bodova.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Super liga, 8. kolo:

Železničar - Partizan 1:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi