"Želimo pobjedu, tri boda su jedina opcija za nas"
Kapiten Olimpika pred nedjeljni derbi protiv Jedinstva bio je sasvim jasan. Ističe da cijeni goste, ali da on i saigači razmišljaju samo o pobjedi

Kapiten Olimpika pred nedjeljni derbi na Otoci

"Želimo pobjedu, tri boda su jedina opcija za nas"

Samir Mlaćo

Fudbaleri Olimpika će u nedjelju od 14:30 sati na stadionu Otoka dočekati ekipu Jedinstva u derbiju 11. kola Prve lige Federacije.

Obje ekipe su u prethodnom kolu slavile pobjede pa u vrlo dobrom raspoloženju dočekuju nedjeljni susret.

"Nakon što smo odigrali prvo poluvrijeme protiv Čapljine nešto slabije, u drugom dijelu susreta smo uspjeli da pokažemo kvalitet, napravimo preokret i dođemo do tri boda u susretu koji je za nas bio jako bitan. Sigurno je da je i ova utakmica pokazala da nema lakih i teških protivnika. Čapljina iako ove sezone nije na nivou iz prethodnih godina, u stanju je napraviti svakome probleme, samim tim i nama, što je pokazala u ovom susretu. Na nama je da dokažemo da smo jači na terenu i da ostvarimo pobjedu", rekao je kapiten Vukova Adnan Osmanović.

U nedjelju na Otoku stiže ekipa Jedinstva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Jedinstvo je dobra ekipa, koju vodi trener koji ima veliko iskustvo i svakako da im je on najveća snaga. Pred nama je zahtjevan zadatak, ali je sigurno da se mi pitamo na svom terenu. Želimo pobjedu, želimo vrh tabele i svakako da je jedina opcija za nas tri boda u ovoj utakmici, rekao nam je Osmanović u najavi utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti