Želite ispasti iz lige? Dovedite njega!

Čovjek baksuz

Želite ispasti iz lige? Dovedite njega!

Ekipa Norwicha ispala je sinoć iz Premiershipa nakon što je Sunderland na domaćem terenu slavio protiv Evertona 3:1 i odmakao se kolo prije kraja na nedostižnu prednost.

Vijest o ispadanju Norwicha nije nikakvo čudo kada se uzme u obzir da oni u svojim redovima imaju Sebastiena Bassonga, čovjeka koji je pravi peh.

Naime, on je u posljednjih deset godina ispao čak šest puta iz lige sa klubovima u kojima je igrao.

Sve je počelo sa Metzom 2006. i 2008. godine, a nastavilo se sa Newcastletom godinu kasnije. Već tri godine poslije toga ispao je u niži rang sa Wolverhamptonom, a sa Norwichom je, osim ove sezone, ispao i dvije godine ranije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, postoji i jedan klub u kojem je igrao a da nije ispao iz lige i to Tottenham.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi