30

Komentari (30)

pjanke.sa
Rezija mozete li ga malo priblizit? Jo Hamo vidi mu glave :-d
Lafac
Kakav si ti bolesnik majko mila!!
pjanke.sa
Iunutraje
Pjanketa papka boli to što Željo ima najjveću bazu navijača i što je broj 1 u BiH po posjeti i što će to pokazati sada na proljeće.
pjanke.sa
@lunutraje koji si ti sada seljacicu? Kotite se iz raznoraznih sela po BiH
Tony_Montana
Ti si svojim komentarima dokazao da nisi vidio grada ni na slici.
huba
Izgubili bi od Moscanice ..
tm87.forever
Sablja brate uz tebe sam bio i kada su te makli a i sada!!!!
Uranija
Čuo sam da si plakao kao i mnogi, je li istina?
Utjug
Na sta se srozo Zeljeznicar... Katapultiro se u srednji vijek. Pocetkom 70-ih prvak Jugoslavije, cetvrtfinalista Kupa UEFA, cetvrtfinalista Kupa sampiona. Danas u fudbalskoj nedodjiji, amaterski nivo, vodi ga vehabija. Bog je reko laku noc na Grbavici
E.Car
Kako to zaključi?!?!? Kojim parametrima si došao do tog zaključka?!?!? Najtrofejnij klub u državi sa najboljim navijačima, korona pauza bez navijača se odrazila na finansije jer mi živimo od naših navijača a ne od posuđenih para. Ali to vrijeme je iza nas i može biti samo bolje. Pomiri se sa tim da gigantu ni režimi ni udbe ne mogu ništa.
tm87.forever
Buraz odgovor ti je za: ☆☆☆☆☆
Empirinho
@E.Car Kakvi režimi i Udbe, kakve to veze ima s bilo čim što se dešava trenutno u Želji? Od istog tog režima ste pare uzimali i nadali se nastavku podrške od načelnika. Pomirite se s tim da su vas vaši ljudi pokrali, da su vam uzeli dušu i pokušajte izvući najbolje iz trenutne situacije. Niste najtrofejniji, a od stare slave se ne živi. Ne živite od vaših para, jer para nema ni u jednom klubu, pa sad molite Boga da se pojavi investitor.
pjanke.sa
Cuj od navijaca zive, NSBiH im napravio stadion i travu i tribinu i sve zato niste smjeli da pisnete kad je Borac osvojio titulu prosle godine da vas ne blokiraju. Joj mitomanijaci ko vas ne zna, povjerovao bi kakve vi hvalospjeve pisete.
E.Car
@Empirinho laži u koje vjeruješ te u startu diskredituju. Željo je najtrofejni klub u državi, imaš NET pa provjeri. Kriza finansijska je prolazna, bitno je da je klub u takvoj krizi pokazao dušu i nije se desilo ono što su dušmani željeli jer se to ne može desiti gigantu. Najveća posjeta u takvoj krizi ti je dokaz. ŽELJO iz ove krize može izaći samo jači.
Empirinho
Imam net, provjerio sam, Željo nije najtrofejniji. Baratam činjenicama a ne fiktivnim stvarima poput duše i izmišljenih dušmana. Nikom niste bitni da bi vam bio dušman, a klub je valjda pokazao dušu tako što je ostao dužan i Bogu i narodu. Diskredituju te fiktivne stvari tipa duša i dušmani. Posjeta nema nikakve veze s temom, tu se odaje priznanje navijačima i nikom drugom. Željo može izaći iz ove krize samo jači, jer dublje potonuti ne može.
pjanke.sa
@Empirinho uuuu ova „Nikome niste vazni da bi vam bio dusman“ ti je zlata vrijedna :-) Aferim
E.Car
@Empirinho očigledno da voliš mutiti sa činjenicama vidi se po nadimku. ŽELJO 16 titula, Sarajevo 15, izvor: Wikipedia. Ostali daleko iza. Ako misliš da ovo nije tačno prijavi Wikipediji pa probaj izmijeniti ako misliš da si u pravu.
E.Car
A koliko nismo bitni nikom je najbolji dokaz @pjanke.sa koji visi na temama o najvećem klubu u državi FK ŽELJEZNIČAR.
E.Car
@pjanke.sa ne brini se i vama će Savez pomoći u renoviranju stadion, kad ga budete imali.
Empirinho
@E.Car a šta ćemo sa ostatkom? Duša, dušmani? Složit ćeš se da je to fikcija i čisti izgovori i budalaštine? Krivci dolaze iz vaših redova, ne morate se bacati u detaljnu potragu.
E.Car
@Empirinho ja sam i suviše ozbiljan da bih pisao laži, jer kad nešto napišeš to ostane kao trag i ne možeš sutra reći nisam ja baš to napisao. Sve sam ti već dokaze dao, duša su naši navijači koji su prikazali kako se voli klub u najtežim vremenima. A dušmani, pa @pjanke.sa ti je za to dokaz, koliko dušmanluka ima u njegovim komentarima to se ne može porediti ni sa čim. Lijep pozdrav i ostani mi zdravo
Uranija
@E.Car još uvijek si zatrovan mitomanijom…cccc nema tebi lijeka.
E.Car
@Uranija gdje si pitaru staru, zadnja dva puta si pobjegao kada smo imali ovakvu argumentaciju, uranija muza iz grčke mitologije.
pjanke.sa
@E.Car mitomanijaci zivite od stare slave. Boli li vas gledati nas uspijeh zadnjih 10 godina??? Mitomanijaciiiiiiiiiiii
E.Car
@pjanke.sa mnogo su vam veliki uspijesi kad samo mi jos ispred vas po broju titula. Tvoj najveći uspijeh je doći na temu o velikom Želji i pljuvati, toliko si opsijednut tim da te ni komentari u kojima te čitatelji nazivaju bolesnikom i retardom ne mogu u tome spriječiti. Ti više mrziš Želju nego što voliš Sarajevo inače ne bi bio na ovim temama. E to je pravi mitoman, opsijednut nečim po svaku cijenu. Čak si prevazišao i @Uranija velikog ljubitelja mitova.
pjanke.sa
@E.Car nije ni cudo kako razmisljas kad navijas za propalog Zeljnjicmara. Divno je biti na vasim tekstovima i maltretirati tebe i @Lafac, bas uzivam. A trebao bi malo ti seljacicu procitat kako se sta pise pa tvrditi nesto okolo. Tvoji podaci veze nemaju glupane. Cuj Zeljo najtrofejniji hahahaahahaah
E.Car
@pjanke.sa retardu nemoj me ti učiti kako se šta piše, tvoji tekstovi pored toga što pokazuju koliki si seljak i bolesnik pokazuju i koliko si nepismen. A ja da nešto nije tačno ne bih to ni napisao i argumentovao. Ja se sa tobom ne raspravljam niti pjenim jer ti tu pišeš gluposti, naprotiv, ja volim vama pitarima da stavljam pod nos te činjenice potkovane argumentima kako je Željo najveći klub u državi i bit će još dugo. Ti slobodno piše gluposti a ja ću vrlo rado da odgovaram jer znam da vam to diže pritisak i šečer i da ću još dugo da uživam u tome. Moj mali pitaru još čokolina ti moraš pojesti da mi staneš na crtu.
Comandini
Moj omiljeni igrac iz preslosti ali ga tad njsam morao slusati.
tbra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.