Željezničar bez Luke Juričića protiv Slobode

Nije otputovao u Lukavac

Željezničar bez Luke Juričića protiv Slobode

E. Škorić

Sjajni napadač Plavih Luka Juričić (23) propustit će utakmicu 4. kola Premijer lige između Slobode i Željezničara.

Željezničar je sjajno otvorio sezonu i vezao tri pobjede i za sada je jedini tim s maksimalnim učinkom, a ima priliku da ostvari rekordnu četvrtu pobjedu na otvaranju sezone i to u Tuzli protiv Slobode. Plavi do sada nisu nikada krenuli u Premijer ligu s četiri pobjede, pa će imati dodatni motiv na Tušnju.

Motiva neće nedostajati, ali hoće igrača. Nema štopera Franeta Ikića zbog suspenzije, a zbog povrede je otpao Juričić i sjajni napadač nije ni otputovao u Lukavac, gdje će Željezničar boraviti do utakmice sa Slobodom.

On je dobio jedan udarac u mišić u prošlom kolu protiv Borca i nije bio spreman za duel sa Slobodom, pa će Amar Osim morati malo kombinovati, a u opcijama za startnu napadačku poziciju su mladi Anel Hajrić i Ivan Lendrić, koji je još uvijek tu i na raspolaganju je struci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osimu je ipak najvažnije da mu Juričić, ali i svi ostali budu spremni za utakmicu 1. pretkola Evropske lige protiv Maccabija.

Susret između Slobode i Željezničara igra se u subotu na Tušnju s početkom od 19:00 sati uz direktan prenos na Areni Sport 1. Glavni sudija na meču je Sabrija Topalović iz Zenice, pomoćnici su Sreten Udovičić i Mirza Demir, a četvrti sudija je Ermin Sivac.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MaloPaznje
Je li moguce koliko kriju ove igrače, kao povrijedjeni. Niko nije povrijedjen. Eric golman, Zec.E i sad Luka J. Imaju koronu, sve vise i vise ce ih biti zaraženih.
2 21
ThrillerHz
Korona unisti konu
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi