28

Komentari (28)

EdwinPol
Zato je bitno da je tu Sabrija Topalovic.
ThrillerHz
Korona unisti konu
SG87
Unisti nas a prvi, sta bi bilo da nema korone
JointUnion87
@ThrillerHz Ljubomora ti iz ociju viri :)))
MaloPaznje
Je li moguce koliko kriju ove igrače, kao povrijedjeni. Niko nije povrijedjen. Eric golman, Zec.E i sad Luka J. Imaju koronu, sve vise i vise ce ih biti zaraženih.
Lafac
Ne glupiraj se budalo i ne izmišljajte ,samo je Eric imao i ima nadležan organ za te stvari koji to prati a ne vaše izmišljotine retardirane s foruma Kobilje Glave!!
MaloPaznje
Otkud ti znas da ja izmisljam? Po cemu si to zaključio?
Lafac
Znam 100% jer pred svako kolo se rade testiranja i ja lično znam da je samo Erić bio pozitivan
Lafac
A to što vas ( pitare i lobotomiju) boli što je Željo prvi i što želite na sve moguće načine to promjeniti pa čak i po ovakvim " slučajnim" poturanje lažima za to je već poznat termin - kompleks!
kenonitos
Nek ti znas ko sta krije i ko sta ima i nema. Mozda je ti imas pa ti mozak napala...
Lafac
Boli ih pogled na tabelu! Samo mogu poručiti ovim kompleksašima i pitarima da se naviknu jer će na kraju sezone Željo biti prvi !!
JointUnion87
Zeljo ce biti sampion, 100%. Ne moze nas ni korona virus zaustaviti.
podstanarsalavora
Nek je Tinky Vinki, čist,hahahahahahahaha
MaloPaznje
Joj levata, pa ja sam prvi manijak i znam bolje od vas sviju da imaju koronu. Sjedio sam s njima svaki dan i na kraju dobijem je i ja. A vi samo i dalje mislite da nemaju. Pozz
podstanarsalavora
Znači da ćeš biti na duplim respiratorima hahahahahahahahaha
MaloPaznje
Tebi Smijesno, pa hajde sto ne pise nigdje kakva je povreda u pitanju za Ermina Zeca i Luku?
Lafac
@ MaloPaznje, znam ja da si ti navodno naš! Ustvari da ti ja kažem šta ste vi lobotomci: jedni mali poltroni čovjeka iz Rajlovca koji misli da zna nesto o fudbalu a u stvarnosti je jedna obična ubleha koja misli da je vodjenje firme po ustaljenoj proceduri dovoljno da osvojite titulu! Znam da vas ovo boli što Brko s " kokuzima" je uradio višeu fudbalu nego vi sa nekim navodno svojim milionima !
MaloPaznje
Sta mi ti pricas, ja bi prvi volio da moj brat Erko igra, i to sto govoris prije svake utakmice se testiraju nije istina druze, testirali su se samo prvu utakmicu protiv veleza. Sljedece testiranje ce biti pred polazak na evropsko utakmice, tu ce se vidjeti koliko ima tek zaraženi. Zapamti ovo sto sam ti napisao, da me se sjetis
Lafac
E zapamti ti ovo što si napisao a ja znam čak i ko si ti ,mislio sam da si prebolio odlazak najveće ublehe iz kluba i zato mi nikada neće biti jasno odakle vam obraz da napišete da ste navijači Želje! Radovati se kiksu svog kluba nije ništa drugo nego pokazivanje svima nama kako si ti ***** od navijača i da si ti uz Želju bio samo iz licnog interesa kao i ona ubleha što je vodila klub 5 godina !!
Lafac
Vi navikli kod Lobotomca samo to da čitate o povredama igrača , jedino ste to mogli i pročitati jer titulu niste znali uzeti i ako ste imali 3 meč lopte !!
MaloPaznje
Daj uozbilji se, uopste me ne znas. Nista ja ne citam ja se druzim sa igračima, cak mi je jedan od njih kum. Svaku informaciju dobijem iz prve ruke, tako nemoj da se provaljujes bezveze. O kakvoj ublehi pricas? Za mene je Osim babuka jedan jedini.. Zivim za Zeljeznicar!!
Lafac
Ti da živiš za Željezničar kao što tvrdiš nebi ovako lupao ko budala, al ne bitno svak ima pravo na svoje mišljenje . Ko ti kod daje informacije pojma nema i samo mogu reći da taj tvoj pokušaj podvaljivanja laži ne pali kod mene a bgm i vecine . I ako već živiš za Željezničar makar se malo pokušaj radovati i uživati uz svoj klub . A jednom ću ti reći al lično ko si i šta mislim o tvojim pokušajima, samo ću ti reći da se znamo i da sam u po tvojim komentarima skontao ko si.
MaloPaznje
Brate moj ne znas me sigurno, vjeruj mi kad ti kazem. Nikakve lažne informacije ne dobijam, sve prva ruka. Ermin Z. Ti je na vikendici u Bugojnom u izolaciji samo da ti kazem..
MaloPaznje
@Lafac znas li postavu prvu za sutra kad vec govoris da imam pogrešne informacije?
komshija
Lafac
Kakav si ti debil i kompleksaš !!!
JointUnion87
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.