Ko propušta naredno kolo Premijer lige?

Željezničar bez trojice, Sloboda bez Dženisa Beganovića

12

Komentari (12)

starmac
Niko nam nije kriv što neskoče i ŽELJO,SARAJEVO,SLOBODA i TUZLA CITY.Zna se da se šteli suđenje za BORAC.Pa bolje prekinut ligu bojkotom nego ovako jedne po jedne nas odstrjeljuju ko divljač.Zna se da je Mtel 4 godine sponzor lige i BORAC mora biti prvak 2 puta u te godine.A za ovu je ZRINJSKI radi nacionalnog ključa.Dogodine BORAC.I BEUS je u tim vodama uključen kao podrška VICI.☝☝
pjanke.sa
Ni meni nije jasno zasto ne bojkotujemo ligu? Pa ukljuciti UEFAu u sve to: napraviti kvalitetan video i dokumentaciju o smijesnim faulima i zutim kartonima, prosle godine toliko penala za Borac!! Pa ko je ovdje lud vise, ovi nasi na Instagramu nekakva videa prave nisu u stanju izvjestaj sa utakmice da naprave i da arhiviraju te snimke ali i da ih prikazu javnosti. To ti NSBiH ne moze zabraniti. I samo jos ovo: sa tom dokumentacijom sastanak sa lopovimaniz NSBiH i prikazes im fino, pa posaljes sve to UEFA. Pa sta rade ti ljudi u nasim klubovima!!!
crnoicrveno
Zanimljivo uvijek protiv borca nekome fali 3+ igraca. Fuj fuj fuj
user1582456981
To nije vise zanimljivo to se unapred isplanira, vidi se ko ima kartone i samo ih ukloni kao juce Juricica hajd Vrhovac ok al Beca i Juricic pa smjesni kartoni
Nele.
Pa ko je falio u Sarajevu pa zijanise u B. Luci.
pjanke.sa
@Nele. Kad vec pitas: Barbaric i Sabanovic. Napad i srednji red. A i da nije Borac je imao divnog sudiju profesionalca. Sjeckao igru, svirao faulove…ali da si gledao vidio bi to. Ni banjalucani se ne ponose time vise. S druge strane banjalucani se ne ponose sa mnogim stvarima, normalni banjalucani; ovi nenormalni su ih preplavili ocito.
Fareus1921
Posao Bilbije uspješno odrađen...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti