22

Komentari (22)

Manager
Šta radi Savez, šta radi predsjednistvo, sta radi sudijska komisija?!
papagaj
Jednostavno, to je Željoooo
Željo odličan ali moramo biti oprezni u nastavku prvenstva. Bravo!
omer
Crni dan za klubove iz smrdske republike. Nakon Sloge i Zvijezde '09 i Borac je pao. Niti jedan gol nisu postigli. Tako je to kad izostane pomoc arbitara koju su uzivali u proslom prvenstvu. Narocito Borac koji je zahvaljujuci sudijama bio drugi na tabeli.
PRESEDAN
Bgmi dobre kone,čestitam
E.Car
Hvala i ja sam vama sinoć poželio bolje dane i strpljenje sa novim trenerom.
Patrice77
Fk Vico kasno ukljucio glavnog i najboljeg igraca Njegomirovica, tek u 65 minuti. Vjerovatno da sprijeci katastrofu, sto je i uspio. Bravo Zeljo.
Miha123
**** ti Vico komplet familiju zajedno sa Njegomirovicem,Bilbijom,Gigovicem
Patrice77
@Miha123 Hija djilkaneeee, miraaaan. Sta ti je, nesto si mi blijed? Ako budes pametan dat ce Vico i navedena ekipa i tebi i tvojoj blizoj familiji iz zenskog roda da im se svi sagnete i profesionalno ga oglabate. Samo polako, sacekajte u redu i nemojte se tući.
Miha123
prije ce tebi nego meni ?
ajanbrrin
Cestitke i bravo za Basica. To je taj ZELJO.
MrziteljKomunjara
Kako god bilo, sramota da ce Borac biti u vrhu medju 3-4 ekipe (a da Zeljo, Sarajevo ili Velez nece), a da nije bilo sudija da guraju koliko mogu Boze sacuvaj nista od njih, tesko svima koji moraju protiv njih posle, sreca Zeljo ih je prebrodio i bez bas mnogo zutih kartona hvala Allahu.
user1678285104
Svaka cast, cestitke zeljeznicaru na zasluzenoj pobjedi, ali je zalosno ko ce morat bit medju prve 4 ekipe, pa ljudi za citavu utakmicu nisu napravili niti jednu ozbiljnu akciju, koliko god je zeljo jak, oni nisu sposobni 3 pasa sastavit
Starigrad01
Čestitam kone.Nek ste oderali troprstaše.
E.Car
Krajinausrcu73
Kako li Tageltiji sad škljocaju vilice...biće Borac prvak
Djema1921
Sta reci osim fenomenalnoo, bolji Zeljoooo dugo nije bioo, sigurni na lopti, kontrola, ma svee, bravo Basicu maestro nas, Volim te Zeljo
Idrot
Ili je ovaj Borac taraba.. al Zeljo odavno nije ovako odigrao..
Djema1921
Smjesno je izgledalo prvo poluvreme kao da je nivo vise Zeljoo nisu ovi mogli do lopte doci o drugo fenomenalno, pa imaju oni sudije i stima im se cim zagusti a Zeljo izgleda mocnoo brate, ne igraju pare igra znanje i srce
vence
Aj, Borac..ovaj Oj, Borac! :)
PitBull1921
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ Aferim LjOŽeeee!!!!!
Mowzilla
Tu smo ⚽⚜️
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.