"Boxing Day" u Premijer ligi BiH: Očekuju nas nove utakmice

Danas na rasporedu dva duela

"Boxing Day" u Premijer ligi BiH: Očekuju nas nove utakmice

H. Zilić

Nastavljaju se uzbuđenja na fudbalskim terenima u Bosni i Hercegovini.

Možemo reći da ćemo danas gledati i mali "Boxing Day".

Odigrat će se dvije zaostale utakmice.

Željezničar će u samo 48 sati odigrati dva meča, a nakon ponedjeljka i utkamice protiv Radnika, Plavi će večeras od 18 sati dočekati tim Borca.

Utakmica rezultatski nema neki značaj. Banjalučani su osigurali Evropu, Željezničar je u sredini tabele, ali sigurno da duel starih rivala uvijek privlači pažnju.

Zaostali meč odigrat će i Šiorki Brijeg i Tuzla City. Također utakmica bez nekog rezultatskog značaja. Gosti su osigurali Evropu, a domaćini su na sredini tabele, slična situacija kao u duelu Željezničara i Borca.

Široki u utkamicu ulazi nakon nemilih scena u duelu protiv Sarajeva gdje su navijači gađali fudbalere Bordo tima, utakmica je prekinuta, tim sa Pecare očekuje kazna, ali pomenuti duel je regsitrovan 3:0 za Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također susret Širokog i Tuzla Citya počinje u 18 sati.

Nakon ovih mečeva za vikend se igraju dueli 32. kola, sve utakmice na rasporedu su u nedjelju u 16:30.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Chepich
Opet oni sa Boxing day-om hahahaha
2 0
Tuzla_1987
Haman ste skoro dosli do pojma:”Boxing Day” ahahahahabababab
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi