16

Komentari (16)

user1574859714
Eto otisao Amar a sve isto Dugovi se gomilaju,rezultata nema,igre nema. Mislili su ljudi kad ode Amar procvjetace klub. Jasta ce.Ovo samo amer moze izvuci al da plati sve dugove.Inace amaterizam.
Dragan_B
klub je procvjeto dolaskom Amara odnosno kad je Amar oćero Misimović Senada
Dragan_B
Amar je jaci i veci od Zelje
Dragan_B
Cekaj ba pa rashodi su veci od prihoda.. kako pizitivno ??
zgembo.popuslic
I meni je to zapalo za oci
pjanke.sa
Ja procitao 3 puta pa mi nije jasno kako pozitivno. Da je 1KM veci rashid, negativno je. Oni su mozda procentualni pad zaustavili, ali hajd im znaj
mitoza
Izroniće stari za one što ga vole!!!!!
Ja stvarno ne mogu da vjerujem da je ovo klub dao u javnost. Pa pitajte igrače šta im je isplaćeno i trenere u omladinskom. Ljudima duguju plate još iz prošle godine, mi navijači skupljamo pare, čekaju amerikanca da vrati dugove i samo se slikaju a nisu donijeli marke u klub. Sve goli anonimusi i klub koriste za samopromociju. Šta ako se ne pojavi amerikanac hocemo li opet skupljati pare da se ovi uhljupi iz uprave slikaju i foliraju.
komshija
Sta je ovdje pozitivno. Pa prihodi su samo od navijaca, da li je uprava toliko nesposobna da ne moze namaknuti ni milion godisnje. Ocigledno jeste jer stara dugovanja nisu dotaknuta. Ovako kako se trenutno vodi FK Zeljeznicar to moze svako. Minimalna ulaganja odnosno rasporedjivanje novca koji je izmuzen od navijaca. Bojim se da ce ove godine biti teska borba za opstanak. Mora se naci novi model poslovanja jer dugovanja niko nece otplatiti niti otpisati, uprava MORA naci novac za to.
Nele.
7 miliona je ogromna cifra da bi se ovako sanirala, sta je sa Diglisicem, jel se odustalo od toga?
Kiss
Bravo samo tako nastavite,Željo šampion
ismir87
E tako se radi to nam treba dajte pozitive da nas Zeljo izadje iz krize bit ce bad i ulaganja i sve ce doc na svoje mjesto abd
ajanbrrin
Puna podrska za ljude u upravi na celu sa gosp. Kovacevicem.
pjanke.sa
Kakav brate taj se ne zna potpisat a kamoli da od njega nesto ocekujute ccccc
user1582456981
Bravoo samo takoo i jako bice Zeljkan jak najjaci ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.