10

Komentari (10)

sslazio
Jbg prejaki su za nas. I Sloboda je ispala od Beitara prije par godina. Jednostavno, nismo njihov nivo i nije sramota ispasti od Izraelaca.
zgembo.popuslic
Nije sramota ispast al s onakvim pristupom nigdje nisi prispio... igrali smo i s Newcastlom, Malagom, Kilmarnockom, Slavia ili Sparta Prag (ne sjecam se tacno) i hrabro igrali i posteno ispali al se borili i stvarali sanse... s ovakvom igrom ko veceras da dovedes raju s termina prosla bi im u gol jedna ili dvije lopte ako se 90 min branis... jednostavno ne mozes se 90 minuta branit i ocekivat da ces svaki napad odbranit
NinoSAA
Ne znam sto se toliko sikirate Zeljovci, realno s uslovima, znaci ni teoretske sanse niste imali.
Ende
Sve bi to bilo ok da te izraelske ekipe ista vrijede u europskim okvirima.
hzsg
UREDNIČE...!!! Naslov je trebao da glasi, ZELJANA I NOGOMET ILI FUDBAL NIKAKO NE IDU SKUPA...! Pusti se Izraela, ovdje je nogomet u pitanju.
Nikoizniceg
Bravo, baš si pametan, wow...
MaloPaznje
Jedva cekam derbi da naguzimo njanjajevo
kaskada24
Treba poslat Velež tamo da vidimo Mostarce šta oni mogu haha
rodjak
dobio bi ih Velez :)
E.Car
Pa Velež i Zrinja su navikli igrati na plus 45 tako da bi oni imali dobre šanse, nama daj kakvih skandinavaca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.