13

Komentari (13)

plemic
Hadzija123
Ma ja ne znam sta reci kao navijac Zelje razocaran sam i iednim i drugima,tu je to rivalstvo sve,Zeljo katastrofa be para rezultata mada ni komsije nemaju nekakve rezultare ali eto imaju srece oa privatni novac se pumpa u klub,nije ivi samo sramota nasa dva kluba,simbola bivse i Juge ovo je ponajvise sramota drzave,sram ih i stigld bilo hrvati Hdz dolje pumpaju Zrinjski parama,Borac vise javna tajna da je klub manje BH entiteta svake godine dobiju minimalno 5 miliona a Zelji i Sarajevu pa ne kora drzava ali kao grad Sarajevo ako ne koze izdvojiti po mizernih 5-10 miliona km po sezoni neka se ubiju.Citam prije nekoliko dana K.K Zvijezda od drzave dobije na godisnjem nivou 23 miliona € a Partizan 17 miliona €,dok naravno uz rezultate idu i prihodi gdje Zvijedna 25 miliona ima prihoda dok je Partizan tu malo javi i balansira se ta cifra e a nas ne mogu ****nih 10 miliona danizdvoje na godisnje nivou za najvece sportske kolektive u drzavi i gradu,srid i sram bilo drzave ila i grada nam!Zaboravih da spomenem jos tu kada se upetljaju ovi iz saveza lihvari i lesinari pa i ove nase kao nekakve inspekcije koje samomganjajunkamate nekakve i dugovanja jer ne smijes kasniti sa tim uplatama i tako umjesto da klubovinzive inodrzavaju se od drzave i grada bude obrnuto grad i drzava se odrzavaju i zive id nas!
Bobinho1987
Cirkus od kluba i Zeljo i Torpedo,samo sto jazavicare vadi sto imaju vise bodova,sve ostalo je u 5 grama
south
Ma i jedni i drugi teske rinaka, haj ljoze bez para ali pitari sa ubjedljivo najvećim budzetom u ligi i realno imaju dobrih igraca a ne mogu meda jos na sve to sudjenje,politika recept za propast oba Sarajevska velikana
Ham0
Realno stanje kada se zna da klubovima upravljaju na jednoj strani narko dileri a na drugoj kladionicar kerojed i njegov starletan
Drakula
Vjeciti derbi je smijesna rijec za ove ekipe igraju Neki novi ljoze vs real madrid. Doduse ovi su na jugu i na tabeli i na stadionu a Real na sjeveru i na tabeli i na stadionu.
Bobinho1987
Je li te stid pricati nesto o Zelji a pobijedila vas Zvijezda 09 zadnja ekipa na tabeli hahahahahahahaha
Drakula
Nije cega ce me bit stid? Mlatnuli i zrnjski koji je igrao grupnu fazu. Jel tebe stid sto vam je gol razlika u gostima 3 21 ili sto ste federalci od iduce sezone?
rabodimis
Nista.. Otjerat u nedelju sve fol-profesionalce sa terena, izabrat ekipu od navijaca i napravit deset puta bolji spektakl bez njih.. Nikad u jadnijoj atmosferi nismo cekali derbi, treba se zato zahvalit igracima i strucnom osoblju zabranom pristupa utakmici..
user1708890612
Vječiti jeste ,a ja bih dodao i propali ove sezone..
pjanke.sa
Sarajevo je 4. na tabeli ali slazem se s tobom. To je nama ko da smo zadnji.
Vidjeli smo mi kolko vi volite svog Zrinju kad vas je u Nedelju po koiš došlo pedeste na tribinu koja prima pet hiljada ljudi.
Zaccheroni
Pjanke,je li istina da cete želju izbacit iz lige?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.