5

Komentari (5)

SonPen1946
Športski prijatelji, pravi derbi hrvatskih klubova u BiH !
Lafac
@SonPen1946 naravno da smo prijatelji! Vi ih mrzite al zato navijate za njih u finalu kupa BiH kada smo izgubili od prijatelja iz Širokog.
Hakkinen
@Lafac kako haveru mi ih mrzimo a navijamo za njih?
Ne kontam ne ide zajedno , bar KOD MENE NE MOŽE TAKO.
I prije ću ( govorim za sebe I u svoje ime) navijati za sarajevski klub nego za ove UBICE Vedrana Puljića.
p.s. nadam se da me kontaš?
Vozdra
frkt
@Hakkinen dobro si rekao, ali vidis imas debile u svom fan klubu kao sto je SonPen i Sarbit, treba im takmicenje napraviti da se vidi ko je gluplji od njih dvojice. Vozdra i za vas ;)
Sarbit2019
frkt@kako ce vidjeti mislis procitaj?ŠPORTSKI Prijatelji HŠK Željeznicar i HŠK Široki Brijeg,.Namazan Amaw odigra sa Krupom prijateljsku dobije,pa sa Sirokim na Geybavici da prekine neugodnu tradiciju sa Sirokim na domacem terenu "BAZA SA MALO PORAZA" ispunio Amaw sva obecanja dobio Krupu i Lišticu. lafac@laf lafcina upala mu K+URČINA ⁰
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.