40

Komentari (40)

Rus
Sta ako! Ako naguziti savez. Ako pitari na aparatima.
Orhan
Kao što sam već ranije pisao, najveći i najtrofejniji klub uprkos slabijim igrama i rezultatima plijeni naj više pažnje bh javnosti pa i vas moji forumaši, voljeli ga vi ili ne to je prosta činjenica. Sedam titula prvaka i šest osvojenih kup takmičenja je još uvijek dovoljan parametar za epitet najtrofejnijeg kluba u državi, za one manje upućene, toliko od mene.
AlphaStrong
Ma samo ih poslati u drugu kantonalnu, na kaljenje, tu im je mjesto.
Hasimaga
MirzaBarucic
Izjava na nivou Han Pijeska, Sokoca ... proplanci Romanije. Rodila majka opanak.
Hasimaga
Ma sta moj debilcicu, jel to repliciras ili ???
manijaci1987
to to internet mangupe
zmijuga.loma
Hasimaga mami ti repliciramo
Dobojlija
A kada krene liga ,bakljade ,pirotehnika,neredi manijaka,postepeno ce se prazniti kasa ,pa vam dzabe ovo
a1ka
Presmijesan tekst. Ako Griezmann predje u Zelju pa iz Zelje u neki klub onda ce Zeljo ako ako dobiti neku naknadu. Procitaj ovo bljuvotinu jos jednom.
kemoo
AHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA KMEEEECIII GADE
AKo ovo, ako ono, i ako sve bude kako treba, sve se vrti oko "AKO" ovi novinari koji rade za sportsport.ba mnogo su se prekombinovali, ja cu vam reci, od Zeljine zalbe nema nista i mnoge "Ako kombinacije" ce propasti. Ja kazem da je u mojem zivotu svako Ako bilo rjeseno ja bi danas bio multimilioner, ali nazalost nisam. Sto bi se reklo da je nani muda bila bi djedo.
zmijuga.loma
"u mojem" haha pitar iz ustikoline
GAziJA....
Ne puni se kasa MALIM PLAVIM, kasa se puni AMAWU!
MirzaBarucic
Pročitaj tekst još jednom: NAJTROFENIJI BH. KLUB.
Bio najtrofejniji, za sledci 10 godina bit ce neki drugi klub najtofejniji, sve su sanse da to bude Sarajevo ili Zrinjski, objektivno gledajuci gdje najvise igraci traze da igraju i gdje bolja pojacanja odlaze a to je ili u Sarajevu ili Zrinjskom, naravno igraci tamo idu gdje ima para, primjera radi ne bi me cudilo da Tuzla City bude medju prva cetiri ekipe u BiH premijer ligi, jer Husic ima para, a svi zele igrati fudbal za pare i naravno ko bolje plati.
DamirT
Vi trofeja niste vidjeli evo 7-8 godina,osim onog kupa prije dvije sezone.Nemate od osnivanja nase lige 7 trofeja.Zrinjski i Sarajevo dominiraju zadnjih godina,a vi jos uvijek tvrdite da ste kao najtrofejniji.Jeste ako se broje bajramski turniri,tu ste prvaci.Neko u Sloveniju na pripreme za LP i EL,a neko u Livno hahahah
Rus
Kao kod tvoje mame. Markica po Markica.
niko nikovic
Pa 90 % tih para, što bi eventualno dobili, će svakako biti preusmjereni na vračanje starih dugova.
MirzaBarucic
Razlog više da ih dobiju, zar ne?
Hz rajvosa
DamirT
Daj ba ne serite.Vi ste krivi,i sad druge krivite za svoje greske.Ko vam garantuje da bi prosli u drugo pretkolo?
Apsolutno si u pravu. Sta bi trebalo sada kazati Radniku iz Bijeljine, ne idete u Evropu, Zeljo ide e onda tek bii nastalo jos vece sranje u fudbalskom savezu BiH, garantujem da u Svicarskoj nece ici protiv regulisanog zakonika u FSBiH, sto od znaci da od Zeljine zalbe nema nista jer sami su krivi sto su upali u govna.
AmarHZ1946
ja mozgova to je nevjerovatno kako misle,hoče na silu nešto retardusi
MirzaBarucic
Vidi se da si Hordaš iz Rogatice ili Goražda. Nepravilno je "hoče" retardinjo jedan. Kakav li je tvoj mozak, da mi je znati.
soul_eclipse
Moj druže ne vrijedi se raspravljati sa polupismenim pitarom.
MirzaBarucic
soul_eclipse: I ono malo što si ih okupi na tuđem stadionu A. Ferhatović-Hase, nema skupa 8 razreda osnovne škole. Al' nejse, imaju duplu :)))
AmarHZ1946
ja ti živim u sred Sarajeva,a ti što si sa nekog sela negdje iz pm pa se praviš nešto to ne znam
MirzaBarucic
@AmarHZ1946: U tome i jeste problem, što papci kao ti danas truju Šeher. Nego, nejse, al' onda ne rise o pravom sarajevskom klubu, a ne nekakvoj režimskoj bljuvotini tipa FK Torpedo. Ako ti nije jasno, neka ti neko s memli strane pojasni.
AmarHZ1946
ajd dobro nek ostane na ovom,neću da se raspravljam,nek igra ne terenu sve pokaže
Baggio89
Kaže: " ja živim u sred sarajeva" kao da je u pitanju neka metropola.
Hoss
MirzaBarucic: prvo i osnovno zeljo nije Sarajevski klub! Jer u vrijeme kada su osnovali drugi tim zeljeznickih radnika, tj zelju, grad Sarajevo nije dosezalo do te teritorije. Grad Sarajevo je u to vrijeme bio do crkve na Marin Dvoru, sto po automatizmu znaci da ste vi jedan prigradski klub! Istina imate nesto gradsko, drvenu trEbinu sa Slavijinig stadiona koju ste ukrali, kao i dista materijala kada se gradilo novo Kosevo, kao i mnogo drugih stvari koje ste pokrali. Zato djecaci plavi tisu i u ruoice se zavucite i cekajte neki kis FKS-a da se imate cemu radovati, jer od zeljA nemate nista. P.S. pricate da su mavijaci FKS-a doslja i u ovaj grad, a pazi ovo to kazu navijaci kluba ciji je zastitni znak lokomotiva koja ih je dovezla ovdje, koji do drugig svjetskog rata muje imao igraca niti clana kluba iz grada Sarajeva, sem Domorockog pa da nebi kvarili prosjek i njega otjeraju iz kluba hahahaha
AmarHZ1946
bil mi ti da repliciraš
AmarHZ1946
pa kad debil govori da sam negdje iz Rogatice,a on što je sa nekog sela misli da su svi sa sela
Rus
Na silu ti mamu retardiranu
Rus
Obrazuj se pa glumi istoricara
AmarHZ1946
Hoss
@Rus: Dovoljno sam obrazovan da znam kada nekome izneses neoborive argumente da od nemoci pocne da vrijedja! Kod nas u Sarajevu, osobe koje neznaju da diskutuju normalno, nazivamo PAPCIMA. Toliko od mene
Dzebra2019
Pitari su najveći papci , polupismeni kao i ti.. Samo znate lajati i pljuvati .. kompleksaši teški..
Hoss
Haj se ti sine ganola vrati malo unazad i procitaj ko pljuje i vrijedja, a oni garant nisu Pitari i Hordasi ;) A kad se neko hvata pismenosti, znaci nema neme konkretne argumente da iznese. Macici moji jos nikad svoju istoriju necete moci promjeniti, drugi ste zeljeznicki klub, vecinu onog sto imate ste na neposten nacin stekli (kradja trEbina, kradja gradjevinskog materijala sa Koseva, tjeranje svojih legendi, samo jer je bio rodjeni sarajlija, najveca imena vaseg kluba su bila suspendovana zbog namjestanja utakmica (usput postujem ga ko strucnjaka), gdje otac stao sin nastavio, otimanje igraca rasformiranih klubova kao sto su SASK, Slavija, Dzerzelez itd itd).
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.