18

Komentari (18)

AS83
Još samo da se imaju online kupiti
albis
Odličan dres.
Matic
Draga braco i sestre po boji-VAZNO SAOPSTENJE!!!! Za ove dronjke smo platili pravo bogatstvo ''gospodinu'' sponzoru i prijatelju naseg gazde (kamatara). Ogromni novci se peru preko naseg kluba a dugovi se svakodnevno gomilaju. Pitanje je vremena kada ce nas zadesiti sudbina Celika!!!!
Lafac
@Matic opet ti caljaš gluposti glupane jedan!! Javi mi se za 10 dana ovdje da te nesto upitam ,pozelenit ces od muke jado samo ti to mogu reci debilcicu!!
Matic
Imas li dozvolu gazde da mi odgovaras ili to radis samovoljno? Znas da bi ti za to mogao poslati amara mladjeg da te prevaspita kao sto to radi nasim igracima kada pitaju za svoj posteno zaradjeni novac. Razmisli dobro sta radis. Nece tebi kamatar davati 5 marki da ga jos vise zavaljujes u blato.
albis
Bilo bi dobro da napišeš ( pošto vidim da sve znaš) imena i prezimena ljudi koje spominješ u svom komentaru. Nema potrebe za tako negativnom energijom i tako negativnim komentarima.
Matic
Pa evo npr amar osim uzima kamatu na kamatu a njegova desna ruka amar zulic uzima reket nasim igracima koji prezivljavaju tako sto pozajmljuju novce od komsija.
Lafac
Hahahah koji si ti glupan,hahahahah
www1
Realno SELJACKI dres
TTV.KenyTB
realno fgr po cemu ?
Ende
user1591698818
Može i na Bajram
papagaj
milivoje
milivoje
Fareus1921
Fantasy-a međutim malo su skupi za naše prilike...
Rajvosa2019
Odlican dres , fino izgleda + dobar za picharenja
Ivica_Osim8
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.