35

Komentari (35)

Mackintosh
Ni ne treba ba. Mi nismo rezimski klub za razliku od nekih
bistrik87
pasa moj pogledaj koliko je SDA dala FK Zeljeznicaru, bio je spisak bas na ss.ba
bistrik87
Prvaka Europe su ugasili, tako ce i Zeljeznicar. Treba pomoc klubu, bruka sviju nas bi bila kad bi morali bankrotirati
Chico
Evo radnickog kluba, opet kmeči jer nije na drzavnim jaslama.
blacky
Kraj se blizi, boli vas kao gospoda ima da ispadnete u kantonalnu pa polako sa Famosom igrajte derbije mitomani hahahha
Mingiling
enko
Dobro onaj bizon zahiragic nije osuo drvlhe i kamenje po nacelniku.
enko
Mi nikako da se privikneme na moderne nacine poslovanja.mozes ili ne mozes se takmiciti,tako je u evropi.stecaj,prelazak u nize lige itd.jeste da je zalosno sto se desava zelji ali nije opcina dovela do dubioze.e sad ako subracuni blokirani kako prebaciti sredstva.kako ste pustili misumovica niz vidu odoste i vi za njim.nije mi vjerujte drago alu takvo vrijeme doslo.
criticos
Općinski novci nisu novci Načelnika, već novci građana dati na upravljanje Načelniku. Na njemu je velika odgovornost kako će taj novac da troši. Nigdje na svijetu nema one ''evo ti novac, poklanjam ti, a ti radi šta hoćeš s tim''. Tako novac ni rođenoj djeci ne daju roditelji. Mislim da nije problem izdvojiti novce, već je problem za šta se izdvajaju ti novci. Mnogi nikako da se naviknu da je vrijeme kapitalizma i da nema novca na lijepe oči. Velika odgovornost je na Načelniku i novce koje izdvoji za neki projekt, grant ili pomoć mora da pravda kako inspekciji, tako i građanima. Nije to njegova babovina da krčmi kako mu je ćejf. Tako se ponašao Koldžo. Ovaj NE! Dragi moji iz Željezničara, prvo pitanje...kada ste ugostili novog Načelnika u svojim prostorijama? Drugo pitanje...Da li ste napravili biznis plan, dinamiku troškova za potraživanje pomoći od Općine? Treće pitanje...Da li ste prethodne finansijske injekcije pravdali adekvatno? Općina nije humanitarna organizacija, već institucija u službi građana. Mislim da ne bi nikakav problem bio da se organizuje sastanak, da prezentirate planove i u šta novce da potrošite...i da neće biti nikakav problem izdvojiti iz Budžeta ta sredstva. Tražiti novce na ime ''Moralna podrška'' iz saopštenja je uvreda za sve građane Sarajeva kojim se odbija od plaće za budžet svih općina i kantona!
user1603303812
Dok su im u upravi bili vodeci ljudi iz sda Zukic i kompanija bilo je dobro ali ova sad sitna buranija i sda ništa tac
Kladionicar_iz_mira
mitoza
Načelnik navija za Sarajevo .
hzsg
Uzdaj se u SE I U SVOJE KLJUSE. Napišite realno KOLIKO JE DO SADA OPĆINA N.SARAJEVO DONIRALA željani, KOLIKO KANTON SARAEJEVO, KOLIKO VLADA F.BIH, KOLIKO NSBIH. OD DOBIJENIH SREDSTAVA JE IZGRAĐENO VIŠE OD POLA STADIONA. PA DOSTA VIŠE GUZOVAČE.., ŠTA SAD TREBA OPĆINA NOVO SARAJEVO DA POKRIVA DUG PREMA IGRAČIMA, POREZNOJ...! ŠTRUMFETE MORAJU DA SHVATE DA NEMA VIŠE DONACIJA NI OD FIRMI NI OD DRŽAVE, ORAGANIZUJ KLUB, NAĐI INVESTITORA, KRENI IZ POČETKA...ITD. Ima puno opcija na raspologanju......!
Chico
Evo radnickog kluba, opet kmeči jer nije na drzavnim jaslama.
Mingiling
Napushi sekite Zagoru dok ovaj leti na lijani Chico
hzsg
Podudlaj ga buducem stecajnom upravitelju.!!!! Samo onako kako ti to radis.
Ende
Svi se trebaju sazaliti na "gospodina" . Policija treba sankcionisati organizovano prosjacenje u reziji ciganije sa grbavice.
user1582456981
Ti di bolestan
Mingiling
Uvalim ti gospodina ende
south
Tanovicu ubleho od kako si postao nacelnik opstine NS ta opstina je totalno zapustena.Izgleda ublehas obecavao samo da se dokopa fotelje.
TesanjskiBrnjo
Pa koja budala ce dati firmi u stecaju? Racuni blokirani, gdje pare da idu? Otjerali su Megamixa sad nek skupljaju u sergije ispred Grbavice ili nek daju oni najglasniji koji su bili protiv gospodina s kojim su bar malo licili na klub.
SonPen1946
Jaci od rezima, partija, kako ono ide???
E.Car
Zeljo4life
al zato ste vi u korak sa svim režimima. Bravo!
SonPen1946
Pokojni hnk željkan...
south
ti si sigurno neka teska seljacina koja je sljegla iz pm pa u međuvremenu poceo navijati sarajevo.Mars majmune
SonPen1946
@south kme kme kme. Lagano dogodine protiv Pofalickog.
Mingiling
I ratova majmune pjegavi s kobilje glave
JaSamMaliPitat
Eto vam tanovic hebo vas on, Koldzo sve sredio i pripremio za finansiranje i izgubi na izborima....
nedoni46
Izdase ih rezimi.
E.Car
Ne nisu nas izdali nego su vam ovim zacepili usta da nam je Opstina finansiral proslavu 100 godina i veliki vatromet. Ovdje je samo FK Sarajevo režimski klub i oni su navikli da žive od sadake a Željo će se izvući pa ako treba I preko nižih liga nije nas sramota.
Neddim1
Druze ne budi glup, opcina centar takodjer izdvaja godinama pare za FK Nanajevo, pa vam daju stadion za 1 KM, oslobadjaju vas placanja kirije itd itd. Duznost je opstinama, lokalnim zajednicama da potpomazu radu klubova, tako je svugdje u svijetu, pa i u regionu.
Neddim1
Baj d vej, vas je REZIM napravio. Kitari glupavi.
nedoni46
Pruzite rukicu i pred begovu skupa.
Mingiling
Evo nedonina pusac kite amidzine
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.