15

Komentari (15)

Nele.
Opusteno majstore. Momci su dobro odigrali, lopta nije htjela u gol a jedna frljoka njihova prodje. A i ova budalastina da se igra u dva dana dvije tekme je kriva za sve. Al bitno da se sve posvetilo Osimu.
1921_1987
Kakva si ti prevara od trenera
Ajax11
Sudija vas spasio dizajući ofsajd zastavicu i kada jeste i kada nije ofsajd . O startu pred kraj nad Harisu i da ne pričam ! Otvoreni dzonom kraj aut linije a čovjek već prošao o ni faula neda
ljoze_ono_na
A i trener isto to da se zapita.
tip
Užas od oblačenja. Da li je svjestan, da iako je sportista, postoji ipak više načina odijevanja u skladu sa prilikom. Ovako doći na utakmicu na kojoj se odavala počast Ivici Osimu. Ma hajte molim vas. Mislim ds je i na 100 godina Želje bio još skromnije obučen. Baš seljački i bez mrve respekta prema klubu i renomeu Željezničara.
bk123
I ja sam tog mišljenja...čak sam nekoliko puta i komentirao, na stranu njegovo trenersko znanje il neznanje, njegov trenerski posao...al on kao trener bi morao malo poraditi na sebi u pogledu dres coda u pojedinim prilikama a pogotovo treba poraditi na komunikaciji s novimarima jer onakvo seljačko komuniciranje ruši ugled Želje kao kluba....pa sjetimo se kako je samo obučen došao na potpisivanje ugovora sa Željom...tuga za klub kao Željo
ourmadness
Haj ti paša lagano do kraja sezone i pakuj kofere, nisi ti za Želje...
Nek_komsiji_crkne_krava
Totalno je nebitno sta je rekao. Zalosno je na kakvom su nivou obadva Sarajevska kluba. Jad i tuga.
visokohz
Nikad gori fuj
Nek_komsiji_crkne_krava
Ispravno je i oba i obadva mada se ovo drugo tumaci kao pleonazam.
user1647010875
ŠTA CEKA MEŠA BAZDAREVIC I INVESTITOR?
user1632694594
Reci ko je bio bolji u drugom...reci...xD
visokohz
Daje bilo još vremena zabili bi vsm još jedan
user1632694594
Mulac da se igralo jos 15 minuta izgubili bi utakmicu xD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.