15

Komentari (15)

Convict
Levati Celik punio stadion u kantonalnoj ligi vi nemozete u prvoj fol b win ligi.
KemboEkoko
Kako je robijaš je li ostalo još puno samo punite bice sezona ko fol stupčanica
Convict
Vidi klena sto se upeca.
user1675926959
Željo je institucija bez obzira gdje na tabeli bio !!!!
Drakula
Jest ovim sabanima sa grbavice
mrkva
Zeljo nema sta da brine. Bodove daju i Borac i Zvijezda. Bolje da ispadne Igman ili Tuzla City.
user1677490484
Ja koliko znam Sarajevo je najposjećeniji stadion ove godine do sada. Željo do sada 95.404, a Sarajevo 95.850 gledalaca. Do kraja ćemo vidjeti aBd.
Drakula
Ma debili haahahaha jos Sarajevo 3 domace oni 2 nema sanse da stignu
KemboEkoko
Vidi se da blage veze nemaš
user1676115060
S tim da se jedni bore za opstanak, a drugi titule, evrope, bosanski Dinamo, divovi, pisaj po sirotinji, izvolite se braniti, ima se moze se, Real Madrid… Mirni budite i nemojte puno mjaukati. Real Madrid laganini pozz
Adrian
Koliki kapacite ima Koševo a koliki Grbavica, pritom Željo je bori za opstanak i uvijek stadion pun.
hzsg
Cuj Željkan otkriva planove NSBIH, pa od kuda željkanu planovi...., JEDNOSTAVNO JE ZAKLJUČITI PO KO ZNA KOJI PUT SVE JE DIRIGOVANO ZA PRIVILEGOVANE KLUBOVE, KOJI IMAJU DIREKTNU PODRŠKU NSBIH. Urednice ovog željkanovog portala matematika je slabija strana, vrati se osnovnu školu, jer kada kažeš najposječeniji stadion, onda ti je postupak slijedeći, sabreš broj gledalaca na svakoj utakmici i podijeliš sa brojem utakmica. Naravno onih utakmica gdje je dozvoljeno prisustvo gledalaca. REZULTAT JE OČEKIVAN, STADION ASIM FERHATOVIĆ HASE JE NAJPOSJEČENIJI ZATO GA TI KAO ŠTRUMFOVSKI UREDNIK I NE OBJAVLJUJEŠ. Jadove jadni..!!!
user1676115060
Cim si ti napisao najposjeČeniji, sve mi je bilo jasno.
KemboEkoko
Jeste kako nije piše u veseloj svesci...ne znam šta vam je vuna vi ste svakako navijači rezultata
kenonitos
Svaki klub zna satnicu samo je ne iznosi,a sto se tice privilegija tanke su brate,na dvije domace utakmice ne svira se dva penala (struka kaze)primljen gol iz offide(izgubljena 3 boda)jedino sto je privilegija je crveni karton posusju i to razlicita su misljenja struke,zato ti tu privilegiju kojunzeljo sad ima dabogda imao za svoj klub do kraja zivota ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.