9

Komentari (9)

miroljub.petrovic
Kakav debilski portal ! "I deveti dan ogromno interesovanje za ulaznicama" ko da je kapacitet pola miliona. 10 000 se ne moze prodati za 5 dana,dok recimo u Splitu za 3 sata ode 30 000.
SonPen1946
Idu rekordi,za cetri dana prodii 7k ulazinicaaaa aaaaaa
mitoza
Dino Merlin vise proda karata
Fixa
Sta ce biti dupke pun uzeli su na tampon zone 3 hiljade karata
Gillewsky
U Nedjelju trpamo Željanubi saljemo je na smetljiste historije
user1619624678
Diže se neki hype oko ulaznica danima a sve ukupno ce biti desetak hiljada gledalaca ako sve rasprodaju. Smijesna cifra realno.
CRVENIDJAVOLI1922
Ma pusti slave kada odigraju X.Još malo pravit će euforiju kada igrači naprave akciju. Bježi nekada je ovaj klub bio dobar,danas je 0. Još mu ostalo samo ime.
user1619624678
Da su stavili dva boxa za prodaju karata to su mogli zavrsiti za jedan dan. A pojam online prodaja karata je misaona imenica
zgembo.popuslic
Malo si poglup al evo probat cu ti objasnit. Kapacitet stadiona je toliki koliki je plus tampon zone tako da ce bit 10-11 hiljada gledalaca al ne zato sto ima toliko navijaca nego jer je to trenutni kapacitet. Al da je kapacitet stadiona 20 hiljada i vise, sigurno da bi opet bio pun. Euforija se pravi zbog derbija a ne zbog punog stadiona jer mi smo navikli da je stadion skoro uvijek pun kad su ove bitnije utakmice.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.