7

Komentari (7)

SonPen1946
Ovo sad mjenja stvari iz temelja. Sve ispod 0-2 je uspjeh za zeljescar, a velika sramota za goste.
Hanibal
Nije mi jasno "jedan mec igrao za Srbiju (Vahidin Selimovic). Nije mi jasno zasto FS BiH ne vodi bolju kampanju da igraci Bosnjaci iz Srbije, Sandzaka i Crne Gore zaigraju za svoju maticnu drzavu. (isto kako Hrvatska i Srbije kupe igrace po BiH). ???
Bit ce gusto bit ce 0:2
NESPOSOBNOST i beznacajnost uprave se dokazuje iz sata u sat.Ovo je Brkovic zavrsav'o za 20 minuta.
rossoneri83sa
Kako saznajemo, svi papiri od strane za to zaduženih ljudi FK Željezničar su uredno predati, no još uvijek se čeka da ova dva fudbalera budu registrovana i steknu pravo nastupa. Šta ti nije jasno?
Bit ce gusto bit ce 0:2
Kakve veze ima sto su papiri predani ako nisu zavrseni? Tebi je dovoljna informacija da je predano a to sto im je trebao GPS da nadju ustanovu i bez ikakvog uticaja na odgovorne u institucijama??Nije u pitanju FK Saobracajac nego FKZeljeznicar. Eto to mi nije jasno pa mi ti ponovo pojasni.
mitoza
Top komentar. Vidi se da si stariji navijač al nazalost mnogi ne znaju ko je Brković.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pa recimo punih 50 ak godina na tribinama. Na staru Grbavicu se islo zelenim Vasingtoncem.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.