Željezničar savladao Široki na Grbavici
Foto: Armin Herić / fkzeljeznicar.ba

Pobjeda Plavih u generalnoj probi

Željezničar savladao Široki na Grbavici

M. Šljivak

Željezničar je u generalnoj probi pred start drugog dijela prvenstva na Grbavici savladao Široki Brijeg sa 1:0.

Tim Amara Osima je bio za nijansu bolji tim i na kraju je na jako dobar način najavio debri protiv Sarajeva na otvaranju proljetnog dijela sezone.

Do vodstva je domaći tim stigao u 56. minuti, a mrežu Širokog je pogodio Mehmed Alispahić.

To je bio i jedini pogodak danas, te je Željezničar stigao do trijumfa.

Pripremni meč:

Željezničar - Široki Brijeg 1:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar: Fejzić, Stevanović, Miletić, Kosorić, Šehić, Čeliković, Bojo, Mujezinović, Bekrić, Zec, Juričić. Trener: Amar Osim.

NK Široki Brijeg: Miškić, Medić, M. Jurić, Musa, Čuljak, Begić, Stanić, Vukoja, Jurilj, Majić, S. Jurić. Trener: Toni Karačić

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Matic
Pita me jedan nas bivsi i naravno zaboravljeni as i majstor sa Grbavice ZASTO UVJEK PRIJATELJSKE UTAKMICE IGRAMO PROTIV OVIH DOKAZANIH FASISTA I NEPRIJATELJA NASEG NARODA I DRZAVE?? Odlicno je to pitanje a odgovor zna samo nas vlasnik i njegova desna i lijeva ruka; pas Lutvo i kriminalac sa juga koji pistoljima uvodi red na tribini i u svlacionici.
10 12
Sarbit2019
Jeli iz penala gol ili iz igre ?
10 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi