28

Komentari (28)

mido1921
Novinarčiću mamicu ti tvoju nabijem. Penal nad Štilićem nije sporan! Al ti nađeš nešto da bi umanjio pobjedu. Nadam se da će tvoji kitari danas primiti 5 komada pa traži situacije gdje ste oštećeni.
user1676370670
Bitna su tri boda..To sto su Zelju ****vali 15 puta ove sezone obtome se ne prica,na mnogo ociglednijim situacijama...ubprvih 15 min te satre sa kartonima,to je ok..
grbavicablues
Čista pobjeda Želje ko suza iako smo oštećeni za čist penal.
user1676370670
Jbt barseloni poniste gol,jos ljudi imaju war...Ovdje se jedva ceka da se sere ibtrazi alibi...pa svaka budala je vidjeela da je covjek dirao loptu..kao penal,lopta u rame pogadja igraca.
slowhand
Ne kontam uopšte zašto se postavlja pitanje da li je dotakao loptu ili ne, kad se vidi jasno na snimku da jeste znači zumirano, druga stvar Njegomirović doslovno stoji 3 m od dešavanja i gleda situaciju, nema dileme da je igrač dirao loptu, te teorije o promjeni smjera su smiješne...
Siroki1948
Sramota znaci gosk tuzla i Zeljo to je 9 bodova Sve tri utakmice kradje uzas
slowhand
Problem je što ste unaprijed upisali tri boda sa Grbavice, a niste ih zaslužili, na utakmici su bile tri sporne situacije, ako si gledao prva je bila Štilićevo "simuliranje" što je po meni bio čist penal za Želju, dobi čovjek žuti karton ni kriv ni dužan još oboren u 16 m, druga je offside snimak jasno pokazuje da je igrač dirao loptu i treća situacija je simuliranje Kpana za koje je trebao biti debelo kažnjen jer ga bukvalno lik nije dotakao, ako je je iko oštećen u ovoj utakmici, onda je to Željo, jedina stvar je da je nadoknada mogla biti duža...
E.Car
Večeras ste trebali realno dva razlike da izgubite a ne jedan zato šuti!!!
Siroki1948
Koju si ti utakmicu gledao Sta ste vi napravili cijelu utakmicu,ni siroki nista posebno Al da je bilo Normalno sudjenje ne bi siroki izgubio Pa cijelo drugo poluvrijeme sjeckanje Pa Vase lezanje od 60 min plus Sve ostalo
Samo_Realno
Sve je to ok , ali da je pomocni sudac mogao da vidi da je ovaj dodirnuo loptu ,, nema shanse.
E.Car
Slobodno sudijsko uvjerenje!!! Kraj priče!!!
Vedad10
Čisto igranje petom. Ispravna odlika ko suza.
rabodimis
Da je i malo dotakao promijenila bi lopta pravac.. Sudija lopov nije mu ovo bila jedina sporna odluka u korist domacina.. Pogurani obilato..
Vedad10
Po čemu pogurani? Penal nema šanse da je bio još je trebao dobiti žuti! Ko gubi ima pravo da se ljuti.
rabodimis
@Vedad10 Po sudijskom kriteriju.. uopste me ne interesuje ko je pobjednik.. vi ste u prednosti nad ubicama, sto se mene tice.. oni su najodvratniji pa vi odmah poslije njih.. Da su vama sudili kao njima danas svi mediji bi u glas plakali.. To sto su mi oni odvratni ne znaci da sam slijep i da podrzavam lopove..
E.Car
Zašto sudija nije svirao penal na Štiliću??? Zašto smo od Veleža izgubili golom iz ofsajda?!?! Ako ova lopta nije promijenila smijer poslije crnje onda si čorav!!! Kpanu treba dat crveni za simuliranje!!! I još jedan prekršaj je sudija iznio izvan šesnesterca sa desne strane kad je Boljević šutirao po zemlji, slobodno je mogao biti penal!!! Željo je ovdje zakinut puno više!!!
grbavicablues
Griješiš, ipak ste vi na prvom mjestu kao daleko najodvratniji klub. Jazavičari.
Farense
Znaci prvo tesko da bi uspio odigrati petom ovdje jer je lopta bila brza, a da ne promjeni smjer. Druga stvar, zanimljivija, je da je sudac digao ofsajd odmah a nije mogao ovo vidjeti uopce. On je podigao zastavicu bez obzira na dodir ili ne.
E.Car
Kako nije promijenila smijer??? Pogledaj kako drugačije ubrzava poslije crnje u odnosu do njega!!! Zašto ne kažeš da je trebao svirati penal na Štiliću?!?!? To je najveća greška!!! Ovo je mizerno, jest/nije!!! Prije da je dirao nego ne!!! Lopta u prsa i to bi da bude penal?!?!? A Kpanu treba dat crveni i zabranu igranja tri utakmice za onako ofirno stimuliranje. Toliko je bilo smiješno da nije ni tražio on penal nego njegovi koji nisu ni bili blizu, divljaci!!!!
grbavicablues
Imaš li oči? Pogledaj snimak klocu.
kenonitos
Situacija za VAR... Protiv veleza istu nisu svirali ,sad je svirali i hajmo dalje nema tu sta da se pametuje puno.
user1692741761
ljoze_ono_na
Kao navijac Zelje ja bih priznao ovaj gol.
slowhand
ti si navijač Želje al u qrcu...
E.Car
Da kao što ste priznali i protiv Veleža iz ofsajda!!! Zašto penal ne svira na Štiliću, čist 100%!!! I ti si jedan obični provokator, ljigavac, nikakav navijač a pogotovo ne Želje!!!
maco12
Što ne postavite za prvi penal situaciju.
Adrian
Realno Široki dobro igrao, Željo iskoristio svoju šansu, imao je jos par poluprilika, ovo je ispravna odluka.
papagaj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.