23

Komentari (23)

omer
Bravo Zeljo! Ovo je jos jedan korak blize nastupu u Evropi.
Deepy
Zeljo ima finu ekipicu, nadam se da ce se uspjeti pojacati i odigrati solidno Europu. U Zrinju po meni najbolji sastav. Pozdrav iz Mostara od Ultrasa za sportske prijatelje iz Sa.
Adrian
Adrian
Volim te Željo!
pjanke.sa
Gledaj Mirvicu i uci kako se bez dinara napravi ekipa. Ti stavljas ljude u upravu koji veze sa fudbalom nemaju.
green_dragon
Ma sramota druze....jos kad vidim da su nam sve KONOBARI na tribinama dodje mi da povratim...hahaha
pjanke.sa
Menscini dragon da si nesto htio reci ali nejasan si i sebi i ostalima
green_dragon
Pa jbg ti danas napisa kako Sarajevo ima najvise neodgohenih navijaca koji samo znaju konobarisati,pa da te pitam jel to ima neki poseban nivo obrazovanja da bj se navijalo za Sarajevo??? Da li se moraju diplome ponijeti kad se hoce na kosevo ili???
pjanke.sa
Aaa to! E pa drago mi je sto pratis, ali nisi dobro shvatio taj moj post. Odnosilo se na nivo obrazovanja tih koji se „bore“ protiv svega, i loseg i dobrog. De opet procitaj pa se vrati.
NoSikiriky
Volim te Željo!!!!
papagaj
Curguz jel sad Željo bio bolji
Mowzilla
Neka istraje ovakav Željo do evrope ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
AjmanMuj
Bravo Plavi i samo jako dalje
Lavillenie
Npr ovo pojedine pacove boli a stakore poput @BHDragon e njemu je bas ovaj suncan dan postao kisovit iako je on kao "gazda" slobodan vikende hahahhahahaha BRAOOO FKZ
plemic
pusti dragana, još suvislu rečenicu nije napisao na ovom portalu.
Boli me, u pravu si, ali hašimaga. Tako da ti došlo i ovaj tvoj brat fašista iz kamenjara možete da kleknete i da liznete liniju suneta.
@plemic mali uzp isprdak i židovska vaška, znaš šta ide. Eto našao si još jednog malog fašistu brata @Lavillenie, voli kao i ti da se krije i laje, tako da vas sad ima dvojica avlijanera na portalu. Sagnete se obojica i lagano ližete liniju suneta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti