47

Komentari (47)

Jamir82
Pa ovo veca show nego na talismani.rs xDDD
user1675926959
Jufke su komedija sa komentarima hahahaha Da vas Mirva što duže drži u životu i da vas gledamo kako muda sebi jedete zbog uvijek kokuznog Želje hahahahahahahaj
mido1921
Kitarima više krivo nego Tuzli hahaha. I komentator samo što nije zaplakao od muke
Hellas
Gdje treba pogurati da bude naslov Skandalozno sudjenje, Tuzla City pokradena? Pitam za prijatelja.
VelikiMislilac
Bušenje lopti? A ja, ništa, dobili.
malibega
Kakva brutalna kradja. 2 penala čista za tuzlu Crveni nepostojeći Jeb em te željo
limvotemirvah
Mrzim skretnicara vise nego ista, ali kakvi penali? Dvije *****aske ekipe koje se nisu mogle sastaviti s loptom. Nikakvo siljenje, realno, nego smijesan fudbal koji nije dostojan federalke.
Hadzija123
@malibega popusis ga zelji samo sto si kita ne realna,OK da nije sviran penal za Tuzlu stoji ali cuj nije crveni za igraca Tuzle pa kako prvo vukao ga je 5 m i nije mu bilo dosta i na kraju jos saplices igraca u 16 m kao zadnji igrac nauci pravila druze
Divolovac
****mo mi tebi mamaru usranu ?
user1659354598
Kako si glup cuj crveni ne postojeci,pa majmune krezavi zadnji igrac rusi igraca to je Penal i crveni,ako ne znas ne komentarisi debilu jedan,a penali za Tuzlu su se morali svirati i bili su
Haroni
User, čisto informativno. Pravilo o penalu i zadnjem igraču je prominjeno ima više od godinu dana.
malibega
Glup si idiotu i ne poznaješ pravila fudbalske igre. Prije par godina je ukinutl pravilo penal i crveni, jer se to broji kao dupla kazna, i pokazuje se penal i žuti, osim u slučajevima iznimno oštrog starta što sada nije bio slučaj.
Ende
ZASTO I VECERAS VAS PORTAL NE PISE O SUDIJAMA ??? 3 PENALA LJUDIMA NISU SUDJENA, KO JE OVDJE LUD ???
user1676312914
Naslov je trebao biti: "Željezničar uz pomoć sudija pobjedio Tuzlu".
Ende
Sudijska lakrdija
limvotemirvah
Zeljo katastrofa, Tuzla bolja 3 puta. Jedina svijetla tacka kod skretnicara ovaj mali Turunjanin ili kako vec. Gdje njega nahvataste, fukare? Dobar! Idem Mirvi pisati na Insta da ga otkupi. Neka vidi malo kako je igrati u pravom klubu.
user1653764640
Divolovac
Ideem ti pitarskoj zeni pisat da je ras*****dzam majmuncino
limvotemirvah
Hahahhaha hajde pisi
Manager
Zar vec nekoliko godina unazad nije pravilo da ako je vec penal igracu se ne daje direktni crveni karton, osim ako preksaj nije brutalan?
Neddim1
Kad je zadnji igrac odbrane i kada je napadac jedan na jedan s golmanom, daje se crveni.
Hadzija123
@Manager moras da naucis osnovna pravila igre zvana fudbal/nogomet kako god hoces,kada pravis prekrsaj kao zadnji igrac se dobija crveni karton a pogotovo u 16 m
limvotemirvah
Zadnji igrac odbrane. Cist crveni. Steta, jer Kmeljo je katastrofalan i TC je mogao dobiti 1:3.
user1659354598
Haroni
Vi sto tvrdite da je crveni u 16 metara ako je zadnji igrač u pitanju, griješite definitivno. Pravilo se izmjenilo. Ako igrač mimo 16rca ruši igrača koji je u očiglednoj prilici da izadje sam jedan na jedan, onda je crveni neovisno o startu. U 16cru je to več malo komplikovanije. Ako odbrambeni igrač startuje s namjerom da dohvati loptu onda je "samo" penal a pritom se može dat i žuti karton ovisno o intenzitetu prekršaja. Lijep pozdrav, sudija iz Skandinavije
Manager
Pravilo je izmjenjeno prije nekoliko godina updejtujte se
CASIO
Zelja i Borac glavni favoriti za titulu
Ende
Hahahahhahah jedino u cemu se ovi takmice je koga ce sudija vise pogurati, a titulu sigurno osvojiti nece
limvotemirvah
Hahahha ne provaljuj se, Sarajevo je prvi favorit, pa pet praznih mjesta, pa Zrinjski, pa onda Borac. Ostali - smijesni.
Hadzija123
@limvotemirvah buraz ima dobrog doktora za tebe javi se po
mido1921
A šta je sa Slogom?
hzsg
Sve po starim receptima...! Bez penala i crvenih kartona za protivnika ŽELJANE NEMA NA MAPI. Kako kaže Tageltija, svi mi normalni gledaoci ima da se još više sekiramo jer ce se još više šiljiti za Borac i Željkana. Eeeeeeeeeeeeeee.......!!!
user1653764640
Divolovac
Ima ti mamane evo ga dudla ?
Enzo.Fernandez
Hadzija123
Mekic klupa pod hitno,Stilu vratit da zna ko naprijed pas gurnuti,prolaz samo Muftic,Amoah,Krpic ostalo sve talasika,Turanjanin pod hitno u prvih 11 umjeti Rustemovica koji veze sa fudbalom nema tadodze Drljo umjesto Gasala(ubjedljivo najgori igrac)
Carmagle
Meka je nas najbolji igrac
Hadzija123
Ma kakav Mekic u duelu ce ga uzet svaki jadet a da ima sada neke tehnike za pohvaliti i nema realno
domy
Penal Cocalic, cist ko suza.
limvotemirvah
Mrzim Skretnicara vise nego Dodika, ali realno penala nije vidjelo. Ne treba se provaljivati. Kolika god Zeljo bio kurchina i smece, treba biti realan. Ono je start na loptu cist.
Carmagle
Gasal i rustemovic ne mogu ni play station igrati, nisu ni za famosa
user1571956549
Samo laganice.... Bitno je da su zmajevi borbeni... Volim te Zeljooo.....
Mowzilla
Idemo dalje ⚜️
Mustafa
HUSICU GONI TOG BOSNJAKOVICA VAN
limvotemirvah
Nije on kriv, TC ima limitiranu ekipu. Trebaju spica pod hitno. Ofanzivno su tupi skroz. Nije do Bosnjakovica sto debili daju autogolove i zaradjuju nepotrebne crvene. Nezz sto napadas covjeka bezveze.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti