24

Komentari (24)

MUFCDOGROBA
Umjesto da kazete, nece mog zelju da gaze papci i da ih pustite do kraja pa kad dodaknu dno i bankrot sami ce ga napustit, a vi im dzepove punite i svjesno znate da sa njima samo gore moze bit.
BogatiDijasporac
8 od 10 komentara na clanku o Zelji su simpatizeri mladjeg sarajevskog kluba. Pametnom je i isaret dovoljan. Uglavnom, kompletna porodica uclanjena ?? VOLIM TE ZELJO ❤️
pjanke.sa
Bravo za Zelju, mogli bismo i mi nesto nauciti pd njih. Vakcinisi se i uvlani u volje i klub! Uradi 2 stvari za 20KM!!! Debili.
Rigel
Vidi kineza sto su se upalili hahahahaha... pojede vas zavist poganceri.
Kladionicar_iz_mira
Tolika pompa, cuke, mace i auta uclanjuju, svi portali pozivaju i opet jedva 100 clanova vise od FKS, koje nema nikakvu kampanju po portalima.
tbra
Ja ja, za dva dana
Kladionicar_iz_mira
Ma kakve veze ima, sve je to kratkog daha. Ovo je isto kao da teskog pacijenta skopcaju na Malina respiratore. Dan-dva, Bare.
Lafac
Pogledaj cifru za mjesec dana Max, bit će 10k/10k
tbra
Nisi upucen, ovo je za funkcionisanje do dolaska investitora za 3-4 mjeseca pasa
Kockoglavi
Ove jade samo navijace koriste cim padnu u finansijsku dubiozu. I tako ce stalno. Oni ce krasti i bogatiti se a onda moljakati navijace. E kluba
Ecosport
@Kockoglavi vama da ne bi Ismira, sad bi po kontejnerima tražili članove. A pitanje dana je kada će i on prestati da se handri sa klubom, igracima i navijacima kakve ima.
Ajax11
Dzaba sve , 7 mio teško skupiti…bolje stadion napuniti svaku tekmu da 12.000 navijaca a ne samo kada je derbi !
isko87
Eto da ste pametni mjesto sto komemtarisete ovde o Zelji da uplatite bolje bi vam bilo ako ste pravi vjerni navijac Zelje,pametnije bi vam bilo to nego sto baljezgate ovde
user1601076490
Da uplate ljudi, koji možda jedva kraj sa krajem sastavljaju, da neko pokrad le opet, požurite što prije, obećati će vam opet med i mlijeko.
bistrik87
2.360 clanova a toliko Sarajevo, tolika Bosna... bruka za narod
BENiO
i opet ce neko pokrast pare i opet ce se dovodit igraci na godinu dana iz druge trece lige srbije/hrvatske i opet nigdje nase djece i opet cemo cekat da neko donira pare za tribinu,travnjak,svlacionice itd...niko strucan u upravi, a kamoli da voli Zelju, i tako sve u krug
DanteDMC
@BENiO Bravo za komentar, ovaj novac ode direktno u džepove uprave. Ne shvatam kako se ljudi, koliko god voljeli Želju, svaki put upecaju na ovu prevaru.
BENiO
ne znam da li ce u njihove dzepove, ali vracas neciji dug, a u upravi nemas ni navijaca ( osobu koja voli klub, ne bukvalno ) ni strucno lice da vodi klub. vratit ce se dio para, odblokirat ce se dio racuna za moguce poslovanje i opet ce biti ista politika, mjenjanje trenera svako godinu dvije, mjenjanje uprave, dovodjenje polovnih igraca itd itd
semirM
Ponosim se na svaku utakmicu što sam išao i što ću ići...čast je življeti u vremenu kad se ovakav Titan diže iz pepela, gledati na koji način se vraća....fascinatno kad čovjek sagleda na kojinažim se vraćamo...JEDNOM ŽELJEZNIČAR UVIJEK ŽELJEZNIČAR !!!!
velez mo
SVAKA ČAST MANIJACI
bistrik87
pasa moj kakvo vracanje, 400k je sica za dugovanja
unioni
Bitno nam je da riješimo ovo da investitor može ući koji će pomoći u ostatku dugova
Pajkan
Koa je to investicija koju moras na startu vracati dugove.Vise lice na sadaku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.