Želji žestoka novčana kazna, Matić suspendovan do okončanja postupka
Disciplinska komisija je nakon 15. kola Premijer lige BiH imala pune ruke posla, ali na kraju je donijela odluke.

Epilog sjednice Disciplinske komisije N/FSBiH

Želji žestoka novčana kazna, Matić suspendovan do okončanja postupka · Saznajemo

Danas je u prostorijama Nogometnog saveza BiH održana sjednica Disciplinske komisije na kojoj je, između ostalog, kažnjen FK Željezničar te suspendovan fudbaler Širokog Brijega Bernardo Matić.

Predsjednik disciplinske komisije N/FSBiH Radivoje Lazarević rekao je za SportSport.ba da je FK Željezničar kažnjen sa ukupno 6.000 KM nakon meča protiv Zvijezde 09.

Plavi su dobili 4.000 KM kazne zbog ulaska navijača na teren nakon meča i 2.000 zbog upotrebe pirotehničkih sredstava.

Nadalje, fudbaler Širokog Brijega Bernardo Matić, za kojeg je delegat nakon meča protiv Radnika, napisao da je psovao državu BiH, Nogometni savez itd. je suspendovan do daljnjeg, odnosno do okončanja postupka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Suspendovan je, ne može igrati do daljnjeg. Tražit će se od njega da se oglasi da provjerimo je li tačno što je delegat napisao. Uglavom, pokrenut je postupak i on sigurno neće igrati do okončanja istog, a svakako je suspendovan i zbog kartona", rekao je Lazarević za SportSport.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HRASNO_1921_HRASNO1921
Neka hadžija plati iz svog džepa, slijedeci put pravac na istok pa nece imati priliku da bjezi sa svojim skuposcjenim džipom kao sto je zbrisao u nedjelju ...
44 14
Senad Alispahic
6 000 KM je žestoka kazna?!
42 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi