10

Komentari (10)

starmac
E moj MUJEZINOVICU!Da si imo pameti osto bi jos 2god u VELEZU i mogo si napredovat a sad si dostigo KRAJ.Vratices se ti za pola godine u VISOKO ali mislim da te ni Bosna nece htjeti uzeti.Kako si poletio a krila nisi razvio.
Legenda123
Jaooooo ulizivanja tugo moja.Koga boli k sto ce on trenirati. KAKVE SU VAM OVO VIJESTI BOG VAS NE UBIO????
Mostar
A gdje vam je onaj Mujo Mujezinovic sto je Na *****njski nacin napustio Velez, I kod vas preso Nije se vidio u P ligi
MaloPaznje
Zaletio se jeste, ali amar ga previse rotira jednu utakmicu polu spic, drugu desni vezni, treću lijevi vezni, četvrtu sredinu. Najbolje se pokazao na lijevoj strani, sad protiv veleza izgubljen bio.
SrcuDragaBojaPlava
ma nek PUSI *****, prosli put krenuo da osuta i ostao lezati na Grbavici..hajde majke ti ili zavrsi karijeru ko slina ili budi musko i igraj. Bezveze zauzimas mjesto nekom ko nece ko zena igrati. Sta se vise valjas ko picic.
anes1921
A Vijetnamci slave jesenju, nisu ni svjesni šta ih očekuje na proljeće...
PapaStrumf
Vijetnamci su ko srbi, slave tudje pobjede. Sta ce kad nemaju svoje.
Honduras
to mitomani 1988
Fcs
Kmeeeeeeeee. Opet ste haman šampioni.
VelaHavle
Zamalo sampioni HAHAHAHAH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.