Zeljković: Drago mi je što sam se vratio u Premijer ligu

Pojačanje Čelika

Zeljković: Drago mi je što sam se vratio u Premijer ligu

E. Čaušević

Ekipa Čelika veći dio priprema za novu sezonu će obaviti u Antaliji.

Zeničani se već neko vrijeme nalaze u Turskoj gdje su odigrali i nekoliko prijateljskih mečeva. Čelik se punom parom sprema za proljetni dio sezone u kojoj ovaj klub očekuje borba za opstanak.

Nakon današnjeg treninga za SportSport.ba govorio je Mladen Zeljković koji je izjavio da je sretan što se vratio u Premijer ligu BiH nakon što je igrao u Armeniji preko dvije godine.

"Atmosfera je na visokom nivou i dobro se radi. Malo sam kasnije stigao, ali hvatam priključak i dobro to ide. Hvala Bogu nema povreda i nadamo se da će to ići sve bolje i bolje", rekao je Zeljković i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iza mene su dvije i po lijepe godine u Armeniji i zadovoljan sam se što sam se vratio. Bliže mi je kuća i tu mi je porodica. Bilo je tu par opcija, ali je Čelik bio najkonkretniji i to je presudilo na kraju krajeva. Ostanak u ligi? Radit ćemo na tome maksimalno, imamo ekipu i snagu i nadam se da će nas sportska sreća nagraditi da ostanemo u društvu najboljih".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

doa297
Zamisli fol drago ti sto si se vratio i najgoru ligu na planeti zamisli koliko moras da lazes i pretvaras se !!!
0 4
nijepoznat
Sretno
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi