Zeljković krenuo sa rehabilitacijom

Slijede mjeseci pauze za igrača Veleža

Zeljković krenuo sa rehabilitacijom

Vezni fudbaler Veleža Samir Zeljković krenuo je danas sa procesom medicinske rehabilitacije.

Ovaj 22-godišnji vezista je bio neizostavan kotačić u timu Feđe Dudića, no povreda koju je zadobio na meču protiv Sarajeva (1:2) značila je i kraj sezone za njega.

Zeljković je početkom mjeseca operisan u zagrebačkoj klinici, a danas je zvanično započeo i sa procesom medicinske rehabilitacije koji, prema prvim informacijama, protiče u najboljem redu.

Iz Veleža navode da će Zeljković od naredne sedmice krenuti sa svakodnevnim vježbama oporavka, koji bi, podsjetimo, trebao trajati pet do šest mjeseci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Našem Samiru želimo brz i siguran oporavak, a ne sumnjamo da će nam se vratiti još jači", poručili su iz Veleža.

Zeljković je u Velež došao 2018. godine iz Igmana, a kroz karijeru još je igrao za TOŠK i omladinske selekcije Sarajeva.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Samo naprijed SAMIRE,ROĐENI su uz tebe.Da nam se vratis ako BOG da jos jaci.M.U.S.V.D.G
5 1
balunv
Brz oporavak majstore
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti