Vico Zeljković imenovan za člana Komiteta za nacionalne asocijacije

U Londonu održana sjednica Izvršnog komiteta UEFA-e

Vico Zeljković imenovan za člana Komiteta za nacionalne asocijacije

H. Zilić

Sjajne vijesti dolaze za bh. fudbal iz Londona.

Uoči večerašnje finalne utakmice EURA 2020., u Londonu je održana sjednica Izvršnog komiteta UEFA-e na kojoj je Vico Zeljković imenovan za člana Komiteta za nacionalne asocijacije, potvrdio je ovu vijest NFSBiH na zvaničnoj stranici.

Ovo je veliko priznanje za Zeljkovića čiji su rad u fudbalu i projekte za koje se zalaže prepoznali i čelni ljudi UEFA-e.

Predsjednik NS/FS BiH će biti član UEFA Komiteta za nacionalne asocijacije u kojem su između ostalih još i Servet Yardinci (Turska), te Alexander Dyukov (predsjednik FU Rusije), Dominique Blanc (predsjednik FA Švajcarske), Moshe Zuares (Izrael).

Top Komentari

Husrefbeg22
Treba ga ubaciti u Komitet za namjestanje rezultata, biranje sudija i poklanjanja titula.
20 2
Mackintosh
Cestitke
1 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi