Zeljković: Spustili smo zavjesu na neke stvari iz prošlosti

Danas u pojeti Kasumoviću

Zeljković: Spustili smo zavjesu na neke stvari iz prošlosti

E. Škorić

Vico Zeljković, novi predsjednik Nogometnog saveza BiH, imao je danas, kako sam kaže, konstruktivan sastanak sa gradonačelnikom Zenice Fuadom Kasumovićem.

Nogometni savez i Grad Zenica ponovo su u dobrim odnosima, reprezentacija se vratila na Bilino polje, a Zeljković je izrazio zadovoljstvo današnjom posjetom Zenici.

"Želim da se zahvalim gradonačelniku na sastanku. Imali smo jedan jako konstruktivan razgovor i spustili smo zavjesu na neke stvari iz prošlosti. Razgovarali smo o tri teme i za sve tri teme smo se usaglasili u kojem pravcu treba da idu. Naše opredjeljenje će biti da Zenica bude domaćin svih utakmica, pogotovo kvalifikacijskih. Stadion ispunjava najviše uslove koje traže FIFA i UEFA, a tu je i trening centar. Dotakli smo i Čelika, Savez će biti na raspolaganju da pomogne Čeliku", rekao je Zeljković između ostalog.

Izgradnja terena u Kamberovića polju?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Prije svega moraju da se završe neke stvari oko zemljišta. Što se tiče planova, u planu je izgradnja dva terena i proširenje kapaciteta trenutnog smještaja. Vidio sam dobru volju Grada Zenica po tom pitanju. Siguran sam da ćemo uraditi velike stvari".

Top Komentari

KallDrogo
Ovaj vise obisao za mjesec nego Begic za 5 godina. Treba covjeka pustiti da radi..
7 1
PeppermintSA
Svašta se može reći o Vici, no činjenica je da je proaktivan - putuje na utakmice, drži motivacione govore, održava sastanke sa predstavnicima klubova i lokalnih zajednica, daje konkretna obećanja. Ne kažem da će biti dobar predsjednik, možda se ispostavi kao najgori do sad, ali ako ispuni trećinu obećanog, biće pun pogodak. Fudbal je ozbiljan biznis, a fudbalski savez je ozbiljna korporacija. Uvijek biram kvalitetnog menadžera koji radi umjesto mega giga patriote koji samo palamudi.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije