10

Komentari (10)

Eno30
Svaka cast vise si za kratko vrjeme napravio nego Begic za citav svoj mandat. Samo trebace jos puno dobrih poteza da uradis da navijaci pojdu vjerovat upravi a vremenom ce se pokazati dali je to samo sad na startu ili ce tako biti i u buducnosti. Svaki navijac koji voli reprezentaciju prepoznace trud i zalaganje. Rad red disciplina bez mita korupcije politike i tako dolaze retultati svi zajedno od uprave trenera igraca navijaca novinara ako svi budu se borili za isti cilj ja vjerujem da mozemo otici na veliko takmicenje
SeoRusilac
Few months later --Hahahaha
PeppermintSA
Svašta se može reći o Vici, no činjenica je da je proaktivan - putuje na utakmice, drži motivacione govore, održava sastanke sa predstavnicima klubova i lokalnih zajednica, daje konkretna obećanja. Ne kažem da će biti dobar predsjednik, možda se ispostavi kao najgori do sad, ali ako ispuni trećinu obećanog, biće pun pogodak. Fudbal je ozbiljan biznis, a fudbalski savez je ozbiljna korporacija. Uvijek biram kvalitetnog menadžera koji radi umjesto mega giga patriote koji samo palamudi.
SeoRusilac
Proaktivan je u ostvarivanju cilja da Borac bude prvi uz pomoć sudija
KallDrogo
Ovaj vise obisao za mjesec nego Begic za 5 godina. Treba covjeka pustiti da radi..
ghast0
U zenici i trebaju biti utakmice. Zna lik kako da dobije navijace, i za ovo mu aplaudiram
SeoRusilac
Vico ublehaš klasični. Ne budite naivni
CASIO
To predsjednice
Vedox
Ljudi moji ovaj samo spušta zavjese...
E.Car
Dobro je ako su samo zavjese, samo da nisu tabuti!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.