Željo protiv Širokog bez navijača, Bakrača i Čurjurića

Novi problemi za Plave

Željo protiv Širokog bez navijača, Bakrača i Čurjurića

S. Mlaćo

Željezničar je nastavio sa lošim igrama u subotu u Krupi na Vrbasu. Plavi sa Grbavice upisali su novi poraz, ovaj put od posljednjeplasirane ekipe na tabeli, međutim i pored toga ostali na trećem mjestu.

Krupa je prva povela, Željo se vratio, ali domaći na kraju ipak stižu do tri važna boda. Milomir Odović već odavno ima razloga za brigu, a u posljednjem kolu njegovi izabranici će ugostiti Široki Brijeg i to pred praznim tribinama Grbavice, zbog kazne NS BiH.

Dodatni problem za Odovića svakako će biti neigranje Miloša Bakrača koji je u Krupi dobio crveni karton zbog namjernog udaranja jednog fudbalera domaće ekipe, dok je treć žuti karton dobio Ivan Čurjurić, pa će i on propustiti duel protiv tima sa Pecare.

Čurjurić je poslije izmjene udario u reklamu, te dobio žuti karton zbog nesportskog ponašanja, što će ga koštati izostanka u narednom kolu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mr.Balboa
Postali smo cirkus od kluba,a najmanje su navijaci zasluzili da sve ovo gledaju!!!
28 3
Seher Rajvosa
Na Grbavici -12 i Oda žalosti Hahaha Sarajevo Sampion !!
9 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti