Željo se sprema za Mladost, ko će zamijeniti Krpića?
Na Grbavici se nadaju prekidu negativne serije od čak šest vezanih poraza

Radno na Grbavici

Željo se sprema za Mladost, ko će zamijeniti Krpića?

S. Mlaćo, foto: S. Bošković

Sve misli nogometaša i stručnog štaba FK Željezničar nakon poraza na otvaranju drugog dijela sezone Premijer lige BiH od Radnika okrenute su nedjeljnom duelu sa Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Već jučer Plavi su odradili trening, a danas novi, pa je jasno da Amar Osim ništa ne prepušta slučaju. Svjestan je važnosti duela sa neugodnim Dobojlijama u kojem će njegov tim pokušati prekinuti seriju od čak šest vezanih poraza.

Željo je u Bijeljini imao svoje šanse, nedostajalo je i sportske sreće koja je odavno okrenula leđa Plavima.

Osima može radovati što su današnji trening obavili svi nogometaši, a radilo se na glavnom terenu Grbavice.

Problem za stručni štab Plavih će biti neigranje prvog strijelca Sulejmana Krpića koji će propustiti meč zbog trećeg žutog kartona koji je zaradio u Bijeljini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njegovo mjesto trebao bi zauzeti Dženan Zajmović koji je u Bijeljini ušao sa klupe sa rezervne igrače. Na Grbavici i nemaju puno opcija u napadu, tu je pored Zajmovića mladi Faris Zubanović i zimsko pojačanje Ermin Zec kojeg je teško očekivati od prve minute.

Željezničar Mladost dočekuje u nedjelju od 18 sati, a Osim i njegovi izabranici se nadaju velikoj podršci navijača koji sigurno očekuju da će nakon dužeg perioda u Dolini ćupova imati razloga za slavlje.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Pa to je lako,zamjenit ce ga zakrpa.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti