Željo u Međugorje otputovao bez Krpića, Kjosevskog, Bogičevića...

Mnogo važnih igrača ostalo u Sarajevu

Željo u Međugorje otputovao bez Krpića, Kjosevskog, Bogičevića...

Duel Širokog Brijega i Željezničara jedan je od dva najzanimljivija duela 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine. Drugi je Velež - Sarajevo.

Međutim, sudeći prema ekipi koju je Milomir Odović danas poveo u Međugorje, gdje će Plavi dočekati sutrašnji meč, Kup takmičenje ove sezone neće biti prioritet klubu sa Grbavice.

U Sarajevu je ostalo nekoliko fudbalera koji su veoma bitni za igru Željezničara, prvenstveno prvi strijelac Sulejman Krpić i golman Vedran Kjosevski. Osim njih dvojice, protiv Širokog neće nastupiti ni Bogičević, Vranješ, Arežina, Jazvić...

Ekipa Željezničara će do utakmice boraviti u sportskom centru Circle u Međugorju, a otputovali su sljedeći igrači: Irfan Fejzić, Aldin Ćeman – Siniša Stevanović, Aldin Šehić, Kemal Osmanković, Enio Zilić, Matej Rodin, Antonio Pavić – Anel Šabanadžović, Haris Hajdarević, Dženan Osmanović, Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Mladen Veselinović, Asim Zec, Dženan Zajmović, Eldar Šehić – Semir Dacić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmica Širokog Brijega i Željezničara igra se sutra (srijeda) s početkom u 19:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
Široki vs. Atletikovci bravo Oda
15 3
casimiro
ma sta ce zelji kup.bezz trositi igrace!Sve karte baciti na prvenstvo i to je to!Prosle godine je osvojen kup,ove godine titula!
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi