Željo u prijateljskom susretu bolji od Sutjeske

Plavi slavili s 2:0

Željo u prijateljskom susretu bolji od Sutjeske

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara danas su u prijateljskoj utakmici u Foči savladali Sutjesku sa 2:0.

Plavi s Grbavice odlučili su iskoristiti reprezentativnu pauzu da prijateljski meč, a izabranici Milomira Odovića danas su gostovali u Foči gdje su igrali protiv Sutjeske. Željo je bio bolji na ovom meču i na kraju je zasluženo pobijedio sa 2:0.

Željezničar je do prednosti stigao u 36. minuti kada je Blagojević upisao asistenciju, a sjajnim lobom mrežu domaćih zatresao je Dženan Zajmović. Do kraja utakmice vidjeli smo još jedn gol i to ponovo u mreži Terzića.

Dilema u ovoj utakmici riješena je u 78. minuti kada je Vranješ sjajno centrirao, a na pravom mjestu bio je Dacić koji je pogodio za 2:0. Domaći su do kraja mogli do gola, no Elez nije iskoristio dobru priliku i ostalo je 0:2 za goste.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi