Žena na čelu Dinama po prvi put u historiji

Vlatka Peras predsjednica Uprave kluba GNK DInamo

Žena na čelu Dinama po prvi put u historiji

E. Škorić

Vlatka Peras je ušla u historiju Dinama kao prva žena koja je zasjela na čelo hrvatskog prvaka.

Izvršni odbor GNK Dinamo je na redovnoj sjednici donio odluku o razrješenju Igora Kodžomana s mjesta predsjednika Uprave kluba, a na njegovo mjesto je imenovana Vlatka Peras, koja je bila članica Uprave GNK Dinamo.

Ovo je prvi put da je na čelo zagrebačkog kluba sjela žena, a do njenog je imenovanja došlo pošto Kodžoman po sili zakona ne može da obnaša tu funkciju jer je pravovremeno osuđen.

Vlatka Peras je rođena u Zagrebu 1977. godine i po zanimanju je magistra inženjerka zračnog prometa. Od 1998. godine radi u Dinamu. Bila je najprije djelatnica odjela za odnose s javnošću, radila je i u sportskom sektoru, a o 2005. je voditelja uredica Uprave kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Izborom gospođe Vlatke Peras za predsjednicu Uprave GNK Dinamo mislim da smo učinili najbolju stvar. Radi se o osobi koja je stasala u Dinamu, počela od prve stepenice pa stigla do predsjednice Uprave. Gospođu Peras poznajem gotovo dva desetljeća. Cijelo to vrijeme razvijala se poslovno i ljudski i mislim da je ona potencijal koji će Dinamu jako dobro doći. Isto tako vjerujem da će svojim znanjem, upornošću i trudom, zajedno s ostalim članovima Uprave, uspješno voditi Dinamo uz punu podršku svih organa upravljanja kao i mene osobno. Siguran sam da nam s njom na čelu Uprave kluba slijedi nastavak ovog uspješnog razdoblja u kojem se GNK Dinamo nalazi", kazao je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi