Zeničani ne misle stati: Čelik angažovao još dva pojačanja
Zeničani žele igrati važnu ulogu u 1.ligi FBiH naredne sezone

Hrelja i Šarić za potvrdu visokih ambicija u narednoj sezoni

Zeničani ne misle stati: Čelik angažovao još dva pojačanja · Zvanično

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nakon što je klub s Bilinog polja danas potpisao dvojicu novih(starih) igrača, odnosno povratnike u crno-crveni dres Ajdina Brkića i Kenana Horića, Zeničani su se pohvalili i produženjem ugovora sa najboljim igračem iz prošle sezone, sjajnim desnim bočnim Eldarom Sivcem što je dodatno oraspoložilo armiju navijača Čelika.

Ipak rukovodstvo i stručni štab na tome se nije zaustavilo, te su pred sami početak prozivke angažovali još dva provjerena igrača.

Kenan Šarić i Adnan Hrelja ojačat će ofanzivni dio kluba s Bilinog polja. Ove igrače ne treba posebno predstavljati budući da imaju mnogo iskustva igranja kako u Premijer ligi, tako i u 1.ligi FBiH.

Šarić je 25-godišnjak koji igra na krilnim pozicijama, a u svojoj karijeri je nastupao za Radnik iz Hadžića, Famos, Bosnu, Zvijezdu, Radnik iz Bijeljine, Mladost Doboj Kakanj, TOŠK i ekipu Travnika, gdje je igrao prošlu sezonu.

Hrelja je dobro poznato ime posebno kada je u pitanju 1.liga FBiH koju je osvajao čak u četiri navrata sa četiri različita kluba. Ovaj 29-godišnjak uspio je sa ekipama Mladosti, Sloge Simin Han, Igmana i GOŠK-a izboriti ulazak u Premijer ligu BiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj nogometaš nastupa na pozicijama lijevog bočnog i lijevog krila, a u svojoj karijeri je nastupao za Sarajevo, mađarski Pecsi, Rudar, Mladost, Bosnu, Simin Han, Tuzla City, Igman i GOŠK, sa kojim je prošle sezone izborio ulazak u Premijer ligu.

Angažovanje ove dvojice igrača jasno dokazuje da Zeničani u narednoj sezoni žele biti u vrhu tabele.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amirsmriko
Lijepe vijesti dolaze iz našeg Čelika ?❤️?❤️?
1 0
ZE072
Svaka cast upravi na slaganju kockica za sljedecu sezonu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi