Zenit je prvi počeo: Ruski klub provocirao Romu, pa dobio ono što zaslužuje

Malcom napustio Barcelonu

Zenit je prvi počeo: Ruski klub provocirao Romu, pa dobio ono što zaslužuje

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Malcom napustio je Barcelonu i karijeru će nastaviti u dresu Zenita.

Malcom je s ruskim klubom potpisao petogodišnji ugovor, a Barcelona bi od njegove prodaje trebala zaraditit oko 45 miliona eura uključujući bonuse. Brazilac je prije godinu dana stigao u katalonski klub, ali se nije naigrao i odlučio je spakovati kofere.

No, zanimljivo da je prošlog ljeta Malcom bio na aerodromu i čekao avion za Rim jer je dogovorio odlazak u Romu, no predomislio se u posljednji trenutak kada ga je kontaktirala Barcelona.

Malcom je tada bezobrazno odbio Romu, ali se ispostavilo da je odlazak u Barcu velika greška. No, ono što je mnoge iznenadilo jeste da su iz Zenita bez razloga jučer provocirali rimski klub.

U videu predstavljanja Malcoma naveli su da je on bio igrač Rome od 21. do 22. jula prošle godine, ali im u Vučici nisu ostali dužni. Kao što smo već pisali oni su se oglasili na Twitteru i poručili: "Itekako smo ponosni što si bio s nama Malcome. Sada idi i pokaži svoju veličinu u ruskoj ligi. Sretno ti u Zenitu".

Mnogi su pomislili da su u Romi jedva čekali da ismijavaju Malcoma jer je zbog lošeg poteza otišao korak nazad u karijeri, ali nije tako jer se ispostavilo da su u Zenitu prvi prozvali rimski klub.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pala
Bolje sa Zenitom igrat ligu prvaka nego sa romom evropsku ligu
2 7
niko nikovic
Sa Zenitom će osvajati trofeje, igrati Ligu prvaka i mlatiti vece pare
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije