Više ne želi da čeka: Edin Džeko postavio ultimatum Interu

Dijamant želi znati na čemu je

Više ne želi da čeka: Edin Džeko postavio ultimatum Interu

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko i dalje je tema špekulacija italijanskih medija oko mogućeg transfera u Inter.

Špekulacije o tome da će Džeko napustiti Romu i potpisati za Inter traju više od mjesec dana, a iako se činilo da bh. napadač sigurno ide na Meazzu sada je sve izglednije da će ostati u rimskom klubu još jednu sezonu.

Roma i Inter već sedmicama pregovaraju oko Džeke i već je i pticama na grani poznato da je glavni problem novac. Roma za bh. napadača traži 20 miliona eura, dok Inter ne želi ponuditi više od 15 miliona eura.

Italijanski mediji su u nekoliko navrata pisali da Džeko sigurno ide u Inter i da Roma želi prije toga samo dovesti zamjenu za njega, ali to se odužilo već na nekoliko sedmica i početak nove sezone je sve bliži.

Potražite više informacija na temu Serie A:

La Gazzetta dello Sport je objavila jutros da ni Džeko više ne može čekati i navodno je postavio ultimatum čelnicima Intera. On želi da se sve završi u narednih nekoliko dana i da ima barem malo vremena za pripreme s novim timom ukoliko dođe do transfera.

No, ukoliko Inter i Roma ne postignu dogovor oko cijene u narednih nekoliko dana onda je sigurno da će Džeko ostati i vjerovatno napustiti rimski klub narednog ljeta bez obeštećenja jer mu ističe ugovor.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

afica2007
Cuj dzeko dao ultimatum hahahah, ti se tu najmanje pitas
1 3
Mesetar
Cuj "oduzilo se na nekoliko sedmica" Pa vi o tome pisete vec 2 mjeseca.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi