Kartom Velike Srbije predstavili svoje najveće pojačanje u borbi za Ligu prvaka

Zanimljiv potez ruskog Zenita

Kartom Velike Srbije predstavili svoje najveće pojačanje u borbi za Ligu prvaka

E. Škorić

Ruski Zenit je animiranim filmom najavio nastup u Ligi prvaka, a hrvatskog štopera Dejana Lovrena uz kartu Velike Srbije.

Zenit će igrati u grupi Lige prvaka zajedno s Borussijom Dortmund, Lazijom i Bruggeom, a već za pet dana igra protiv belgijskog prvaka u prvom kolu.

Sada su iz St. Petersburga uradili zanimljivu filmsku najavu u kojoj su neki ključni ljudi od službenika i trenera do igrača prikazani kao zapovjednici, časnici i pomorski ratnici iz ere ruskog carstva koje kreće u bitku.

Trener Sergej Semak i pomoćnik Anatolij Timoščuk u najavnom filmu dogovaraju sastav posade koja će krenuti u veliki boj. Jedan od glavnih junaka u filmu je Hrvat Dejan Lovren koji je doveden iz Liverpoola.

"Dejan Lovren! Borio se na Jadranu, u Francuskoj i Engleskoj. Taj gospodin ima više odličja nego što je močvara oko Sankt-Peterburga i gladan je novih pobjeda", predstavljaju Lovrena.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Lovren je predstavljen s puškom na ramenu, a onda u prikazivanju bojišta koja je prošao kroz kartu Evrope, granice starog kontinenta prikazane su kakve i jesu osim za Srbiju. Na karti je Srbija označena kao Velika Srbija uključujući granice države BiH, Crne Gore, Albanije, Makedonije i Kosova.

Autori filma su očito iz respekta prema Lovrenu izostavili Hrvatsku.

Top Komentari

Hakkinen
Sve je ovdje jasno i ne trebamo se čuditi ništa. Velika crbija al u curku i biće ona što je Mesić rekao. Svest će ona na beogradski pašaluk samo polako. Kosovo davno otišlo pa ide im i Vojvodina pa Sandžak itd itd itd. Nikada oni nisu prestali da maštaju o velikoj crbiji a sve više što se trude ( ostat će trudni-:)) ) ona je sve manja i manja. Karma je čudo
9 2
Keno
Lol onaj awkward trenutak kad izradis svoje pojacanje svojim nacionalistckim glupostima, glupi rusi
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi