Dejan Lovren: Selektor Dalić laže!

Smatra da je gledao snimak finala SP-a

Dejan Lovren: Selektor Dalić laže!

E. Škorić

Hrvatska reprezentacija sutra od 20:45 sati dočekuje Francusku u 4. kolu Lige nacija.

Tako će izabranici Zlatka Dalića treći put u malo više od dvije godine igrati s Francuzima. Francuska je u finalu Svjetskog prvenstva slavila s 5:2, a istim je rezultatom slavila i u septembru u meču Lige nacija na Stade de Franceu.

Sada slijedi novi okršaj i Hrvatska do sada nikada nije pobijedilka Francusku. Dalić je rekao da nikada neće pogledati snimak finala iz 2018. godine jer mu je preteško.

Kada su to na press konferenciji saopštili Lovrenu, on je rekao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Mislim da selektor laže i da je sigurno pogledao taj snimak. Što se mene tiče, gledao sam golove iz finala, naletio sam na njih na društvenim mrežama", poručio je štoper ruskog Zenita.

Top Komentari

Penderinos
Pa i nije bilo neke napetosti, ljudi ih fino rastavili na proste faktore bez po muke, moglo je biti puno gore za rvate
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi