Lovren odgovorio na kritike: Dragi mediji, jedan dan smo van junaci, dok drugi pišate po nama
FOTO - EPA

Lovren odgovorio na kritike: Dragi mediji, jedan dan smo van junaci, dok drugi pišate po nama

Adnan Beganović

Aktuelni svjetski viceprvak, fudbalska reprezentacija Hrvatske, loše je otvorila takmičenje u Ligi nacija.

Izabranici Zlatka Dalića izgubili su obje utakmice na otvaranju Lige nacija. U duelima sa Portugalom (4:1) i Francuskom (4:2) nisu djelovali kao ekipa koja je druga na svijetu, a nakon sinoćnjeg meča u Francuskoj uslijedile su žestoke kritike od strane hrvatskih medija.

Kritike se nisu svidjele hrvatskim reprezentativcima, a na društvenim mrežama na iste je oštro odgvorio stoper Zenita, Dejan Lovren.

"Teško je nesto pametno napisat u ne baš bajnim trenucima, proći ce i ovo, izaći ćemo još jaći, jer vjerujem u ovu ekipu. Pokazali smo više nego protiv Portugala, ali opet nedovoljno dobro da bismo pobijedili.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Prihvatit ćemo kritike, ali dragi mediji nema potrebe dolijevati ulje na vatru. Jedan dan smo vam junaci dok drugi dan pišate po nama. Ljudi smo, a to znači da svi ponekad griješimo.

Momci zajedno prolazimo kroz ovo kratko nevrijeme, ne osvrćimo se na prošlost, gledajmo prema naprijed sa uzdignutom glavom, jer na kraju će biti sve kako treba", na svom Instagram profilu je napisao Lovren.

Top Komentari

Zeleni_zub
Kad ti odgovara da te hvale kad dobro igraš, onda šuti kad te kritikuju... šta treba, da te u zvijezde ukivaju nakon 4:2 i 4:1
1 2
87618
8 golova primili u dvije utakmice , to je za jednu duboku analizu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi