3

Komentari (3)

makelele
Cuj kako ce se osjecati sto je okruzen medju svojim ruskim saigračima? Pa nije lik na bojnom polju ili u logoru, vec je okruzen sa sa svojim prijateljima i kolegama iz kluba. Nisu te njegove kolege ušetale i izvrsile agresiju na njegovu zemlju. Političari su to naredili, a vojska izvrsava naredbu. Pravo pitanje je kako se osjecaju Ukrajinci, ciji domovi su sad napadnuti. Za jednog fudbalera milionera se ne treba brinuti. Prokleta politika
Uranija
Niti jedna politika nije opravdanje za agresiju i zločine koji se učine, ni 1992 godine nije politika sama to uradila, za sve zločine su potrebni zadojeni mozgovi koji će to sprovesti u djelo, a 1992 godine je bilo na stotine hiljada takvih mozgova kao i sad u Ukrajini! Ne može tebe ni mene nikakva “politika” da natjera da ideš u tudju zemlju da ubijaš pališ i siluješ. Najlakše je to gurnuti pod “politiku” kao opravdanje!
makelele
Nije to tako crno i bijelo. Lako je uvjeriti ruskog vojnika da ide u Ukrajinu sa argumentom "mi ako ne zauzmemo Ukrajinu, sutra ce Ukrajina postati članica NATO pakta, a kad postanu članica, napravit ce vojnu bazu par stotina kilometara od Moskve i onda ce nas sutra napasti, da li vi to zelite, ako zelite onda niste nikakav rus, vi ste izdajica majke Rusije!" I to je to, takav argument ce prihvatiti 90% Rusa, kao sto ce 90% Ukrajinaca prihvatiti argument "Mi smo europejci, mi moramo biti uz Europu i Ameriku, oni su nasi prijatelji, Rusi nam zele samo zlo, nema tu hajra, nama ce sa Europom i Amerikom teći med i mlijeko, ako niste za Europsku Ukrajinu vi ste izdajica Ukrajine"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.