Žerić: Desetkovani smo, ali možemo do bod(ov)a

Kozara kreće iz Modriče

Žerić: Desetkovani smo, ali možemo do bod(ov)a

Današnjim utakmicama započinje nova, drugačija, sezona u 1. ligi Republike Srpske.

Naime, ovaj rang takmičenja ubuduće će brojati deset klubova što bi trebalo da donese poboljšanje kvaliteta, a među zanimljivim utakmicama koje nas očekuju danas ubraja se i ona između Alfe i Kozare.

Ekipa iz Gradiške doživjela je nekoliko promjena u igračkom kadru, a stručni štab sada je na čelu Nedžada Žerića koji je na kormilu naslijedio Igora Jankovića koji je u međuvremenu preuzeo Rudar Prijedor.

"Pripreme su odrađene po planu. Bilo bi dobro da smo imali još jednu sedmicu na raspolaganju, ali šta je tu je, sve što smo planirali odradili smo u prethodnih pet sedmica. Pripremne utakmice su pokazale da smo na dobrom putu", kaže trener Žerić, pa se osvrće na predstojeću utakmicu u Modriči.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Pred utakmicu prvog kola imamo određenih kadrovskih problema, tako da u Modriču ne idemo sa najjačim sastavom. Modriča je sastavila respektabilnu ekipu, što su i pokazali u pripremnim utakmicama. Očekuje nas zahtjevna utakmica, ali vjerujem da će momci koji izađu na teren dati sve od sebe i odigrati kvalitetnu utakmicu i ostvariti povoljan rezultat za nas", riječi su trenera Kozare.

Utakmica u Modriči igra se u večernjem terminu pod reflektorima sa početkom od 20:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi